tadas1991 rašė:
Man irgi buvo tepaluotas purkštukas. Peržiūrėjau ties sujungimais, irgi viskas gerai. Kolega sako: geriau pažiūrėk. Pažiūrėjau, ale nulūžus visai šlangelė interkūleris - siurblys. O jei interkūleris virš variklio, tai ir iš jo pavarvėt gali.
Jei jau tikrai atrodo, kad forsunkė leidžia ir veržimas nepadeda, reik pabandyt sukeist su kitu cilindru, ar toliau ta pati šlapiuos ar ta, kurios vietoj įsukta. Jei ta pati - jerunda ten žaist, pigūs tie mechaniniai purkštukai. Net naujas neoriginalas ne karvę kainuoja.
Visgi, Tadai, tavo tiesa, aš irgi dar kartą atidžiau peržiūrėjau šlangas, ir radau kabantį tepalo lašą ant turbinos šlangos, tiesiai virš purkštuko. Keitė čia man jurgeliai meistreliai kaitinimo žvakes ir kogero buvo tą šlangą numovę. Žodžiu pervaržiau chamūtus, išsivaliau tepalus. Žiūrėsiu kas bus toliau. Kogero purkštukų knist nereikės. O jau buvau susiplanavęs prie to pačio juos ant stendo sustatyt, patikrint kaip dirba ir kopresiją pramatuot, nes labai nenorom dirba motoras prie didesnių šalčių