Mano biudžetas neleidžia brangių ir itin kokybiškų padangų. Gal galite pasiūlyti kažką panašaus, kurios turėtų pakankamai neblogą riedėjimą, nepradūrimą ir būtų panašios kainos? Nelabai teko domėtis modelių savybėmis ir jų kainomis bei išmatavimų galimybėmis, reikia kažko apie 26x 1,5-1,75.
Prieš tai buvau pirkęs ir suvažinėjęs kelis komplektus kinietiškų: Camel, CST... Tiksliau ne suvažinėjęs, bet iki pirmų šalčių ir tada jos transformuojasi ir tampa minkšta plastmase - žiemą per sniegą dar pusė velnio, nes minkšta ir švelni danga, bet pavasarį kaip 100km - taip prakolas ir tenka išmest. Nors rieda tos kinietiškos neblogai ir tyliai. Naudoju visad apie 1,7 pločio, nes mėgstu turistaut, kolkas iki Rygos, Daugpilio, kitais metais Talino, Helsinky pabuvojom, 2012 vasarai į Vokiečius per lenkus gal minsim, dar per bordiūrus ir duobes tenka palakstyt kiemuose ir ten dirbdamas būna laikraščių pasikraunu tiek, kad dviratį nuo žemės neatkeliu. Nusipirkęs TourRide'us buvau labai laimingas, nes jos praktiškai neprasiduria, neblogai rieda ir pigios. Nuo 2010 metų gegužės turėjau tik du prakolus, abu Lietuvoj ir savam mieste. Tiesa, buvo dar nuleidę kažkur ties Salacgriva, bet pradūrimo ir skylučių niekaip ant kelio neradau, o kamera lopyta gal 8 kart, tai sudėjau naują ir nuvažiavau, jaučiu per lopą išbėgo. Kilometražas dabartinėms bus apie 10k, gal kiek mažiau, nes iš jų išmatuota yra tik 7,5 ir dar 4 mėnesiai be kompiuterio, tai viena jau prie pabaigos ir laikas keist, nes va ir slysta, bet dar taupau.
Žinot, kai dviratis naudojamas viskam: darbui, laisvalaikiui turistaujant arba kurnors lendant į miškus ar smėlynus, važinėt pas mergaites

, į kitus miestus, važinėjama žiemą ir įvairiom oro sąlygom, kartais per purvus ir kitokį brudą, praktiškai nevalomas ir neplaunamas, dažnai stovi po atviru dangumi, nėra didelio noro ir manau prasmės investuot didelius pinigus į gerus komponentus. Grandines keičiu UG26 arba IG31, galinės žvaigždės 7, tai brangoka, priekinės visad SIS, permetėjai irgi SIS arba alivio, nes vistiek viskas per sezoną susizulina ir iškleta nuo purvo ir dažno maigymo ir permetinėjimo, o ne visad ir sutept galiu arba dažnai tingiu. Rankenėlės dviejų mygtukų su integruota stabdžių kolkas dar laiko. Žodžiu kovinis dviratis, kuris prieš tarptautinius žygius aptvarkomas

Nieko brangaus ir ypatingo, bet man patinka