WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 16:16

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Vas 14 2012, 01:52 
Atsijungęs

Turiu C5 2.2HDI 2003 metu. Vazineju 5 metai, o problema "antipolution fault" atsirado daugiau pries 3 metus. Tik virsijus 80km greiti, automatiskai isijungia si klaida ir dingsta trauka. Uzgesinus masina ir uzkurus is naujo, problema dingsta iki kol nevirsiju 80 km greiti. Taip nuvaziavau jau daugiau nei 50000km. Tai labai siutina kada vaziuoju autostradoje ir niekas iki siol negali rasti problemos (bande net 3 servizai). Prasau pagalbos ir protingu minciu. Dekoju!

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 14 2012, 01:57 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Tai kad Čiukotkoj tik viso labo tik trys servisai ir yra ir visi ant elnių ir vežimų specializuojasi... Ar ne iš Čiukotkos busi? Kaip atspėt?

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 14 2012, 10:44 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

myndo rašė:
Taip nuvaziavau jau daugiau nei 50000km.

:shock: Gal ir toliau taip vaziuok, nes man jau 5km nervai nelaikytu...

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 14 2012, 17:53 
Atsijungęs
Naujokas

pas manne ta pâti nesamone buvo, isgreziau suodziu filtre 6 skyle paemes ilga 12mm skersmens grazhta, atjunge man meistrelis viena slangute nuo alsuoklio ar kaip ji ten vadina ir uzhglushino , bedos baigesi jau vaziuoju ilgai ir nekyla bedu.o siaip tai ilgai spjaudziausi.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 14 2012, 17:56 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

arix'as rašė:
myndo rašė:

:taip: man irgi,50000 :shock:

Xantia break 99m,2,0HDI devil :doom: Red

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 15 2012, 21:45 
Atsijungęs

arix'as rašė:
myndo rašė:

Geras jumoras gerai, bet man reikia vaziuoti kiekviena diena ir prasau protingu minciu. Pats gyvenu Londone, o cia mazai kas ismano Citroenu bedas. Noriu susitvarkyti ir toliau vaziuoti, nes masina zveris ir nesiruosiu su ja skirtis, nors jau nuvaziavo 131000 myliu... :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 15 2012, 21:50 
Atsijungęs

nembuski rašė:
pas manne ta pâti nesamone buvo, isgreziau suodziu filtre 6 skyle paemes ilga 12mm skersmens grazhta, atjunge man meistrelis viena slangute nuo alsuoklio ar kaip ji ten vadina ir uzhglushino , bedos baigesi jau vaziuoju ilgai ir nekyla bedu.o siaip tai ilgai spjaudziausi.

ar tai nepadidina ismetamumo duju per technikine apziura?

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 15 2012, 21:53 
Atsijungęs

Evil rašė:
Tai kad Čiukotkoj tik viso labo tik trys servisai ir yra ir visi ant elnių ir vežimų specializuojasi... Ar ne iš Čiukotkos busi? Kaip atspėt?

gal Londono Ciukotkoj zinai nusimananti meistra nors viena? Busiu dekingas

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 15 2012, 23:10 
Atsijungęs
Naujokas

ismetimo po to matuoti neteko,gal kiek ir padidejo, bet tai jei del tech apziuros galima go susitvarkyt yra visokiu budu kaip ja praeit.Tai daug pigiau nei ieskot bedos pakeist puse automobilio ir problema vistiek negingsta :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 26 2012, 21:06 
Atsijungęs
Naujokas

turiu ir as tokia beda,kadangi nedaznai bunu LT,nelabai pas meistru nuvaziuosi,todel tenka paciam gydyti savo citromona c5 2,0 hdi 2002m gimimo metai. Pastebejau kai tik patampau priekabike pareina oro sr matuoklis,jau 2 pakeiciau,kazkaip jau uzkniso po 400 lt moketi uz ta matuokli.Gal kas susiduret su tokiu atveju.Kabli pats uzdejau,originaliai nebuvo.Na tiesa tas matuoklis ne is kart uzlinksta,bet pradzioj kol saltas motoriukas nera traukos ir meta ,,autopoliution,,,po to kai apsyla,trauka atsiranda,bet klaida meta ekrane.Padekit,ar man ir toliau taip bus,ar reikia pamirsti priekabos tempima(galvoju gal del kruvio perkaista tas siulas,matuokly),aciu

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2013, 08:35 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Pasidalinsiu ka radau savo 2003 C8 2.0 HDI:
Kai nusipirkau viskas buvo gerai, bet pavazinejus koki mensi uzsidege "antipolution" (jau buvau kazkur minejes), tai zinoma jungem ant kompo ir ismete klaida kad uzsikimses FAP'as. Klaida istrynem. pavazinejau koki menesi vel tas pats - padarem regeneracija, klaida istrynem (galvojom kadangi pirma karta regeneracijos nedarem tai todel taip greit ir uzsidege is naujo). Na pavazinejau apie menesi ir vel uzsidege "Antipolution" taigi jungem "dilerine programa" - rodo ta pacia klaida - FAP uzsikises ir kazkas panasaus i FAP'as kritines bukles. Na susiradau kita FAP (nuo 2005 C5) vizualiai toks pat kaip C8. Prisiruosiau ant duobes varyti ir keisiti - nusiimu savo FAP'a ir matau kad to FAP'o nei kvapo pas mane - tuscias vamzdis paliktas ir viskas, na pagalvojau kad nera jo tai nera - isidesiu nuo C5 kuri jau turiu, bet deja vamzdzio galas kur susimauna, ant C5 siauresnis ir manajam netinka, tai teko atgal uzdet tuscia vamzdi, bet va kas man idomu - kodel "Antipolution" meta ne iskart uzkurus o tik po kokio menesio vazinejimo? Juk davikliai tai aktyvus - programiskai FAP'as neatjungtas...
Gal cia tas Antipolution uzgesinimas ir kakzkokiam periodui galioja neziurint i tai kad FAP'o realiai nera?
Ir ar sudetinga programiskai ji atjungti? Ar dar reikia ka nors mechaniskai daryti (kokius laidus kirpti, kompa imti lauk ar pan) ar uztenka prie kompo pajungti ir ta FAP'a atjungti "mygtuku paspaudimais"?

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2013, 11:28 
Atsijungęs
Senbuvis

Odeckinas rašė:
Pasidalinsiu ka radau savo 2003 C8 2.0 HDI:
Kai nusipirkau viskas buvo gerai, bet pavazinejus koki mensi uzsidege "antipolution" (jau buvau kazkur minejes), tai zinoma jungem ant kompo ir ismete klaida kad uzsikimses FAP'as. Klaida istrynem. pavazinejau koki menesi vel tas pats - padarem regeneracija, klaida istrynem (galvojom kadangi pirma karta regeneracijos nedarem tai todel taip greit ir uzsidege is naujo). Na pavazinejau apie menesi ir vel uzsidege "Antipolution" taigi jungem "dilerine programa" - rodo ta pacia klaida - FAP uzsikises ir kazkas panasaus i FAP'as kritines bukles. Na susiradau kita FAP (nuo 2005 C5) vizualiai toks pat kaip C8. Prisiruosiau ant duobes varyti ir keisiti - nusiimu savo FAP'a ir matau kad to FAP'o nei kvapo pas mane - tuscias vamzdis paliktas ir viskas, na pagalvojau kad nera jo tai nera - isidesiu nuo C5 kuri jau turiu, bet deja vamzdzio galas kur susimauna, ant C5 siauresnis ir manajam netinka, tai teko atgal uzdet tuscia vamzdi, bet va kas man idomu - kodel "Antipolution" meta ne iskart uzkurus o tik po kokio menesio vazinejimo? Juk davikliai tai aktyvus - programiskai FAP'as neatjungtas...
Gal cia tas Antipolution uzgesinimas ir kakzkokiam periodui galioja neziurint i tai kad FAP'o realiai nera?
Ir ar sudetinga programiskai ji atjungti? Ar dar reikia ka nors mechaniskai daryti (kokius laidus kirpti, kompa imti lauk ar pan) ar uztenka prie kompo pajungti ir ta FAP'a atjungti "mygtuku paspaudimais"?

Labas,

FAP'as atjungiamas ne mygtuku paspaudimais, o nusiurbank ECU Eprrom flash, ten pakeiciant reikšmes ir įrašant per naujo :) Daugiau laidų jokių atjunginėti nereikia.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2013, 11:38 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

na tuos "mygtuku paspaudimus" ir turejau omenyje kad jungi ant kompo ir perrasai tam tikrus duomenis. tik man kazkaip keistai nuskambejo vietinio meistriuko pasakymas kad reikes masinos kompa imti lauk ir ten kazka dar daryt... tai vat ir noriu pasitikslinti kaip istikro yra su tuo FAP'o atjungimu kad po to nebutu dar daugiau bedos

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 02 2013, 19:00 
Atsijungęs
Senbuvis

Odeckinas rašė:
na tuos "mygtuku paspaudimus" ir turejau omenyje kad jungi ant kompo ir perrasai tam tikrus duomenis. tik man kazkaip keistai nuskambejo vietinio meistriuko pasakymas kad reikes masinos kompa imti lauk ir ten kazka dar daryt... tai vat ir noriu pasitikslinti kaip istikro yra su tuo FAP'o atjungimu kad po to nebutu dar daugiau bedos

Priklauso nuo kompo, mano C5 eina siemens 803A, jei pas tave irgi tas pats, tai galima su laidu nuskaityt spec., jei ne, t.y. 803, reikia lituotis prie mikruskes ar tai patrumpinti viduj kazka :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 03 2013, 07:08 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

na tai matysim kas ten per velnias ir ka ten daryt reikia. Tikriausiai kad ta ir turejo meistriukas galvoje (cia apie litavima) kad reikia kompa imti ir kazka ten su juo daryti. Siandien sutariau kad atvarysiu auto.
Bet va vistiek idomus klausimas kodel nors ir katalizatoriaus nera antipolution uzsidega ne iskart uzkurus, o tik po kokio menesio vazinejimo...

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: