Oki, reikės pasižiūrėti, bet taip nėra noro sukinėti ratus per toki šaltuka krapštytis garaže, bet jei supykdys labai tai jau teks.

Bet tos bėdos palyginus nulis man, kuri atsirado, ir mane labai gasdina.
Istorija tokia. Važinėjuos sau laimingas patenkintas.

Nuvažiuoju plovykla, nuplauna mano citriuka, važiuoju link AKROPOLIO klp ir jungiu 1-2-3-4 pavaras taip sunkiai rieda, tooks jaumas, kad padangas nuleido, tai ieškojau kur greičiau pasižiūrėti, važiuoju 3pavara 2k apsuku, jungiu 4pavara ir nu trukčioja, netrauka nepriima tos pavaros, jungiu 3pavara vėl duotu daugiau apsuku jungiu 4 ir vėl nenori priimti tooks jausmas, kad laikytu mane kas su šniūru iš galo, ir su visom pavarom taip ne tik su 4. Po to per tą momenta kai reikia junkti pavaras, per laisvų apsukų momenta man mašina išvis stoja, dėkim važiuoju 2-3 pavara išjungiu riedu ant laisvos pavaros, ir man iškart stabdo, net nerieda, stabdo pačia mašina lyg kas mane iš galo stabdytu, ir jau 2karta taip buvo užvakar, ir mane tas labai gasdina, gal čia kokiu stabdžius blokuoja ar ką, kas žinot tai? O pranyksta tai paprastai, padraskau ant apsuku kur man tai labai nepatinka

Ir pranyksta.

Padėkite kas galite, sužinoti kame čia pėda? Dėkingas.