Remdamasis savo karcia patirtimi

, primygtinai siulyciau sito varianto NEPIRKTI! Butent 2.0 litru automato, nes greiciu deze pas sita yra prancuziska DPO AL4,kitaip sakant sudo kruva, na nebent is karto tureti dar kokius 4000 Lt automato remontui. Apie sita deze bet kuris pasakys ta pati, kad ji niekam tikusi. pats turejau toki c5 checbeka, irgi buvo 2.0benzas-dujos, automatas. per pusmeti turedamas ta masina prisirinkau daug medziagos apie AL4 greiciu deze, ir visi atsiliepimai apie ja buvo tik blogi, pradedant meistrais ir baigiant turgaus prekeiviais, visi jos purtosi. Keite man ten ir solenoidus ir daviklius, kompa ir net neatsimenu ka dar..bet problemos nesibaige, finale pradejo nevaziuot pirmu ir antru begiu kai pasyla, kol salta dar lyg nieko, atbulinis su smugiu kaip kokia fura i sikna ivaziuotu ir tt..tai meistrai pasiule daryt kapitalini uz 4500 pinigu, pries tai dar buvau apie 2000 sukises i visus smulkius keitimus dezes tepalu, davikliu, voztuvu ir tt, tai jau nutariau neprasidet, nes tokios sumos pagailo kazkaip ir jau nebelaike nervai man ant tos masinos dar bent centa isleisti... jau nekalbu kad sferu puse mirusiu buvo, kurias buciau pasikeites jei ne ta deze. tai galu gale pripyliau medaus ir iskisau belarusams kol dar pirko (nelabai grazu, bet toks gyvenimas

). turejau pamoka gera, bet kaip sakant , jei zinotum kur krisi tai pasidetum pagalve. Gal Jums pasiseks su sita masina...gal ir ne

, bet visumoj tai problematiskas butent sis variantas. C5 automatai geresni yra su 2.2 dyzeliniu ir 3.0 benzininiu varikliu, ten vokiski ZF, apie kuriuos gan gerai atsiliepiama.