Na trumpai ispudzius galiu papasakot jei bus kam idomu....Pats pirmas dalykas kuris uzkliuvo tai pats ilipimas i masina....su galva pataikiau i stoike.....hm,halvoju kur beda,pora minuciu paziurinejes supratau kad cia kazkas panasaus i kupa

siaip pats sedi pakankamai auksta,stogo linija zema....gale vietos beveik nera uz manes sedint,mano ugis 186cm.....del vaziavimo visiskai nenustebino,cia juk spyruokles,vaziuoji kaip su krataliuku ir viskas bet kaip su 18 ratais tai dar pusetina visai.....bet autostradoj jau jautesi kad lekiam su placiom padangom,salone pasigedau kad butu tyliau....osimas labai girdimas...Motoras kaip priklauso naujai masina,dirba tyliai be jokiu nesamoniu,automatas smagiai visai dirba,traukos truksta man asmeniskai.....labai patiko projekcija vairuotojui,kur greiti rodo ir dar pora dalyku......tik nezinau ar patiko del to kad kazkokia naujove cia ar todel kad tiesiog idomu stebet parametrus kitoj vietoj nei esu iprates

idomu kaip nakti toks dalykas....siaip aisku daug zvilgsniu sulaukiau labai,vistik masina stipriai issiskiria is kitu..Visas dizainas isores ir vidaus super,bet del medziagu kokybes tai abejojiu.....pats odinis salonas nepatiko,kazkaip piguva dvelkia pati oda,nezinau del ko istikro.......tai tiek is pazinties su DS5....beje pasodinau draugeli savo uz vairo, ugis 207cm,buvo graudu ziuret bet kartu ir juokinga kaip jis lipa i masina ir islipa.......zodziu su galva stoga remia o visa sedyne atitraukes vistiek patogiai netelpa,uz jo kas be ko nieks jau neatsises tikrai....nusprendem kad jam belieka tik C6,todel ieskosim kaune kur imanoma butu galima jam ji prisimatuot ir pirkt

Citroen C5 X7 2.0 HDi 100kW 08'
P407c 2.7HDi 07' 150kW