WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 21:37

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 95 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 3 4 5 6 7 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 22 2005, 10:27 
Atsijungęs
Senbuvis

Kai kiekvieną sutiktą aparatąq pradėsi lyginti su XM-u [vizualiai],tada jau amen :lol: :lol: :lol: :!:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 22 2005, 10:38 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Socrat rašė:
Šiaip turiu dar laiko iki vasaros, nes būtent tada planuoju pirkinį, taigi ir planuoju po truputį. Aišku akys krypsta į Xm, o kaip ten bus, laikas parodys. :wink:

nu va, aiškini aiškini, kad su << susidėt neverta, o vistiek vilkas į mėsą žiūri... ;-) o šeip, jei nori patikimumo - ieškokis išdebuginto nebetikro XM - kažkur nuo 1994/95

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2005, 21:06 
Atsijungęs
Senbuvis

Nu as tai suzavetas kolegos Grumlt sugebejimu ir kantrybe skiepyti citrinlige, jei pats buciau pasirinkimo kelyje, tai tikrai jau buciau apsisprendes :).

Deja, prie sito apsisprendimo priejau kitu budu (tais laikais forumas ne is tolo neprilygo dabartiniam), taigi dabar dar karteli galiu pakartoti - zmones, nepirkit citrinu (ypac santechniniu), jei tikites pigaus auto ir i darba ir i soda.

Kad ir kokie butu pavieniai atvejai, vidutiniskai eksploatacija yra brangesne, nei vokisku - ir tai yra faktas kap blynas. Klausimas yra is esmes ar gali sau tai leisti, ar nori patirti malonuma besiaiskinant labai jau kartais savotiskus sprendimus ir ala grumlt <3 metu senumo idejas>. Mainais pvz i ramu miega naktimis, kol tavo citrina ramiai gatveje po langais ir pacukai ja lanku apeina.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2005, 21:17 
Reik skaiciuot ne tik saibas automobilio prieziurai bet pvz vazinedamas kokiu golfu kibiru zymiai greiciau speju susirgsi kokiu kaulu isretejimo ligom ar dar kuo nuo pastovios vibracijos is dauzymosi sedyneje, be to kiek nervu sugadinsi su tuo golfu varydamas i klaipeda ir nerasdamas vietos kaip atsisest kad sedimosios kuno dalies neskaudetu... pvz vaziuodamas citroen visa laika jauti malonuma ir praktiskai niekad nesauna mintis kad kas nors nepatogu... nebent kad uzmigt lengviau nei kitoj auto... nzn nzn as vokiskos masinos kad prilygtu citrinaj... nu zinau tiesa sakant kad maloniau man buvo vaziuot bmw x5 katik is salono paimtu, bet manau su c5 pavaziavus irgi butu skirtumas nei su mano senuku XM...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2005, 22:13 
Atsijungęs
Senbuvis

Baikit cia varyt ant golfu - tai tikra legendine masina (geraja prasme), ir puse europos draiveriu ismoksta vairuoti masina butent su golfu, lygiai kaip ir puse europos vaiku sukuriami ikea lovose. Jei nepatogu golfe, tai ziguli ar moksvich pabandyt galima (arba paklaust seneliu/tevu/uosviu ir suzinot kokia tai gera auto buvo :)

O va citroen yra nutukusiai nuo kapitalizmo malonumu subinei vezioti :D

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2005, 22:24 
ash pagalvojau kad sios temos pavadinimas turbut labai vilioja pirma karta uzklydusius arba siaip pradedancius aiskintis kas tas << ir koks tas <<.
tai idomumo delei:
vilniuj vazineja taxi << XM (motoro detaliu ir kitu salono pribumbasu nzn)
tel iskvietimui 2757575
valst nr. ABR 249.
manau pavyks isiprashyti kad atvyktu XMas.
galesite susipazinti is vidaus kol vesh jus i ten kur jum reikia.

o ir citroligoniams siaip turbut neproshal girtiems isnaudoti galimybe nesipurtyti OOOO 100 su pukuotu salonu, o vaziuot patogiai su <<.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2005, 22:38 
Barbadosas rašė:
nzn as vokiskos masinos kad prilygtu citrinaj... nu zinau tiesa sakant kad maloniau man buvo vaziuot bmw x5 katik is salono paimtu, bet manau su c5 pavaziavus irgi butu skirtumas nei su mano senuku XM...

Na nežinau, man rodos, kad neteko tau sėdėt A8. Aišku jokio << kaina niekad neprilygs A8 kainai.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2005, 23:54 
Nu siaip teko vaziuot su daug geru auto as beje ten rasiau lygtai bet as turiu omeny jei senas masinas paimti pvz 90 metu, jei lyginsi 90 xm su 2002 a8 tai as tikiu... ir be to gaidys ta a8 stovejo pas mane garaze kazkada pries kokius tris metus bet vistiek pralose konkurencine kova JAguar sovereign ar kaip ten :DDD

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 24 2005, 09:33 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Barbadosas rašė:
...ar dar kuo nuo pastovios vibracijos is dauzymosi sedyneje, be to kiek nervu sugadinsi su tuo golfu varydamas i klaipeda ir nerasdamas vietos kaip atsisest kad sedimosios kuno dalies neskaudetu...

Nu, pavyzdziui, su Scorpio'nu vazinejant man tikrai nekarto neteko susimastyti, kad nepatogu! ;)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 24 2005, 09:35 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Mario rašė:
Barbadosas rašė:
...ar dar kuo nuo pastovios vibracijos is dauzymosi sedyneje, be to kiek nervu sugadinsi su tuo golfu varydamas i klaipeda ir nerasdamas vietos kaip atsisest kad sedimosios kuno dalies neskaudetu...

Nu, pavyzdziui, su Scorpio'nu vazinejant man tikrai nekarto neteko susimastyti, kad nepatogu! ;)

Per devynis eksploatavimo metelius! 8)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 24 2005, 10:58 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

O aš vat pakartosiu draugelio žodžius išlipus iš savo BMW 740 '99 metų į mano mašiną: "nu komfortu nieko nenusiledžia mano bumeriui" spęskit patys :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 24 2005, 10:59 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Vovka rašė:
O aš vat pakartosiu draugelio žodžius išlipus iš savo BMW 740 '99 metų į mano mašiną: "nu komfortu nieko nenusiledžia mano bumeriui" spęskit patys :wink:

Nu cia tau norejo isiteikt, kad ir kita karta reikalui prispyrus paveztum! :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 24 2005, 13:00 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Mario rašė:
Vovka rašė:

Nu cia tau norejo isiteikt, kad ir kita karta reikalui prispyrus paveztum! :)

Nea jis ne iš tų :P

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 24 2005, 13:03 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Vovka rašė:

Ee, tai gal << is tikruju nera jau tokie ir blogi? :-s
:hm:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 24 2005, 13:05 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Mario rašė:
Vovka rašė:

Ee, tai gal << is tikruju nera jau tokie ir blogi? :-s
:hm:

Na aišku jam darįspūdį paliko mašinos minkštumas..... su gręžtom sferom.... :roll:

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 95 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 3 4 5 6 7 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007