Snd pravarinejau balta XM..

Kaipgi be nuotykiu..

Zinoma, aptvarkiau pries tai..
Sudejau 2 naujus!!!! rankinio trosus:), sarnyra devetu pakeiciau, duslerkej skyle uzvirinau ir pritvirtinau, tepaluota varikli nuploviau, susidejau gabaritus, zibinta viena pakeiciau i geresni (reflektorius buvo ano isblukes), uzpyliau H2O i stiklu bakeli:), dujas pareguliavau (nors nereikejo). Tai sie punktai nekliuvo. Dar vairo koloneleje laisvuma sbuvo, bet neemiau i galva, ir ne bereikalo, nieko nesake.
Nepraejau, nes pr.desinys ratas zemiau min ribos stabde, ijungus avarini-kartu mirksi ir stopai (mases nera)-del sito koliojausi su senioku ir dokumentais mojavau, bet nepadejo, parode savo duombazeje smulkesnius reikalavimus, kurie paprastam neprieinami, buvo toks punktas, ir neiskaitomas masinos identifikavimo nr.
Si punkta pakomentuosiu:
Pradzioje sumokejau babkes, ir puolem tikrinti VIN numeriu.
Ramus sau stoviu. Kebulo nr., kur virs sferos iskaltas pas mane uzrudijes, kad nieko nesimato. Todel tech.pase yra zyma, kad kebulo nr. reikai skaityti ant "televizoriaus" prikniedytoje aliuminio ploksteleje.
Ziuriu seniokas skaito ta plokstele, akinius nusiima,vel uzsideda. As ramus. O ko man parintis, jei pernai tas pats seniokas nieko nerado.
Nieko nesuprantu, sako jis. ziurek-tech. pase vin numeris toks, o sioje ploksteleje-kitas. Nu, akurat...
Nezinau, sakau. pernai praleidai, o siemet jau ne, Ne mano problemos.
Puolem mastyt, kaip cia gaunasi. Manem, gal regitra tech.pasa isdave ziuredama i beveik jau uzrudijusi nr. virs sferos, ir suklydo ji "besifruodama", bet tuome ji turejo ta nr. pradubliuot su ploksteleje esanciu nr...
Duombazeje taip, sako jis, va, pas mane kelis kart ejai TA, viskas ok buvo.
Ka, sako, plokstele perkniedijai..?
Eik tu zinai kur, sakau. Kam man tai daryt sitam triperiui ir rizikuot kriminaline atsakomybe..?
Nu, nezinau, sako. Dabr turiu kviest kriminalistus, arestuot masina ir pan.
Skambinu meistrui, sakau, gal yra dar trecia vieta XM'e su vin numeriu. Nera sako. Isdesciau problema, tai ta sako:
Taigi tu pernai ziema buvai i volvo ivaziaves, ir televizoriu sutrupinta kitu keitei, kuri is manes emei. Tad sako, dabar tas televizorius su vin polkstele nuo kito XM..
O tu k....., visai pamirsau. Akurat. O sena dauzta televizoriu i konteineri ismetes senaiusiai. O dabr tai "pukute"....
Seniokui paaiskinau, jis netiki, sako, pi..si tu man cia prota, ir tiek...
vsio, kvieciu mentus.
Ir staiga prisiminiau, kad lyg kazkokia vin aliumine plokstele bardacioke voliojais. nubegau, akurat!!!, as ja pasilikau sau, aciu dievui, neismeciau...Rodau ja Ta seniokui, tas visai jau manim netiki, mato, kad ivairias istorija skuriu...
Bet po iklabinejimu nusileido..OK, sako, irasau, kad neiskaitomas vin numeris, bet kai tavaziuosi su sutvarkytais stabdziais, sita originalia plokstele prikniedyk taip, kad neatskirtum..

Respekts seniokui, is kur tiek kantrybes ir saltu nervu su "besikoliojanciu" klientu..P)

; XM'91V6 LPG; XM'98turbo LPG
Ex: XM'90 2.0iLPG; XM'92 V5 LPG; XM'96 V6 APD LPG; XM'93 V6 APD LPG; XM'00 2.5td
Visada su XM...