Kosmoz rašė:
POWER rašė:
as jau is jo nieko nesitikiu..

nieko jis manes nenustebins...damusineju, ir tiek. sustos, tai sustos, reiskia, atejo laikas
siaip, pagrindiniai mazgai geros bukles. kartais elektra pasdurniuoja, pasikeiki garsiai, patrankai dureles, pagrasini, kad jei neuzsives greit-pirmoje sankryzoje pakisiu po autobusu, padeda
vienintelis dalykas, tai skirstymo dirzas gali bele kada jo..telt. pirkau prie ridos 160kkm, dabar 210kkm. vizualiai vasara apziurejau, lyg geras buvo. itempimo guoli tada tik pakeiciau, nes pastararis labai triuksmavo jau. ir tai, pardej naujo nebuvo kokio reikia, tai meistars is pakampes kruvos detaliu istrauke deveta, smeli nuvale, pasuko, paklause, sake, laikys...tai ir idejom, nes vaziuot reikejo...

nu, dar laiko..

jums dar nebaisu..?:)
buvau jau pasiilgęs tavo šitų bajerių

kurį laiką citrinoj nesilankiau, bet tu nepasikeitei

as niekad nepasikeisiu tuo atzvilgiu..

labai jau jus rimtai reaguojat i metalo gabala..gyvenime yra ir smagesniu dalyku, nei kad masina laizyt...paprasciau reiketu.
Siandien praejau TA is antro karto.
del mirksinciu gabaritu kartu su posukiais-haris buvo teisus. prie galinio kairio zibinti, viduje, radau palaida juoda laida, kuris vedde i niekur...prie kebulo kazkuriuo varztu prisukau, mirksejimas beveik dingo, to tA pakako.
stabdziai nustebino-kaladeles idejau naujas pagal stori, pag aprudijima-5m. senumo, gulejusios garaze, aisku, devetos..

abu ratai stabde prasciau, bet i normas tilpo. sumazejo ir skirtumas tarp ratu..
lentele su VIN nr. ir su kniedemis graziai i senas skyles istaciau ir viska ant kliju..

bet tas seniokas, kur ana karta putojosi, del "perkaltu vin numeriu", ir snd norejo mane pas kita kolega nukreip, kiek supratau, tas "rimtas", butu puoles ta lentele tikrint...atseit, jei padarytum ekspertize, tau butu "pukute"....

ir dar, aplamai mane, kad cia ne tas XM. ziurejo i rida. pries tai TA 212kkm buvo, o dbr, po 2 savaiciu 214kkm.
mane kad su kitu xm atvariau..

kodel tokia didele rida po 2 sav?
tu dar dziaukis, kad ne mazesne, sakau...

dxj waziuoju, stai ir viskas...

; XM'91V6 LPG; XM'98turbo LPG
Ex: XM'90 2.0iLPG; XM'92 V5 LPG; XM'96 V6 APD LPG; XM'93 V6 APD LPG; XM'00 2.5td
Visada su XM...