WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 21:13

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 04 2005, 12:16 
na pas mane buvo sintetiniai---majonezo buvo
dabar pusiau sintetiniai total--majonezo nesumazejo
taip kad nuo tepalu rusies turbut tai nepriklauso

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 04 2005, 12:19 
Tai iseina,kad arba auto reikia dazniau eksplotuoti,arba ziema,kai labai salta niekur nevazineti,arba perdarineti alsuoklio sistema. :roll:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 04 2005, 19:28 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

EUGENIJUS rašė:
...O idomu,gal su kokiais kitokiais tepalais variklyje,kondensato susidaro maziau,pas mane Pvz.sintetiniai,bet majonezo vistiek atsiranda :?

Nemanau, kad tai priklauso nuo tepaliuko- pas mane pusiau sintetinis, bet per pastaraji menesi- dukart jau matuokle issove. Pastebejau toki dalyka, kad iki -10 lyg ir neuzsala?... Bet cia gal tik sutapimas man toks buvo, nes abu kartus sove po stovejimo per nakti. Beja- kol nebuvau isidejes duju- tokio bajerio manasis << nekrete,nors... pas broli Astra be duju irgi karta buvo isspjovusi matuokle

C5 `04m. 100kW Exclusive

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 08 2005, 10:42 
Kche kche, greitai bus galima bus steigti kluba - "padegeliu del majonezo" :lol: As jau irgi istojes :)
Taigis, grizau is Slovakijos per visa Lenkija - ale majonezo ne kvapo.
Kadangi su XM 2.0 pergyvenu trecia ziema (pernai degiau), siemet ne karto tepalo spjaudymu nepatyriau tfu tfu tfu per kairi peti.

Kadangi tema kartojasi, ziurek

http://www.citrina.lt/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0
Ten pavardinau ka esu padares, kad nesikauptu majonezas. Priedo vietoj originalios kintamo skerspjuvio alsuoklio salngos isidejau stora tepalui atsparia slanga is Flexhansos. Karta i menesi pasiziuriu majonezo lygi.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 10 2005, 10:00 
...na kada gi pagaliau pasibaigs ta ziema, sianakt saltukui paspaudus vel koks tai nerimo jausmas mane apima, vat i darba vaziuojant, kazkas daresi nekas, istorija matyt kartotis gali...vel skydelyje sviecia K raide, kazkuris oro daviklis rodo kad maniskiai alsuokliai kemsasi...fejerverkas arteja...bet nors gesintuva turiu :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 10 2005, 16:35 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

jmlab rašė:
... Karta i menesi pasiziuriu majonezo lygi.

Tai taip supratau, kad net pastorinta slanga nelabai padeda, nes majonezas visvien kaupiasi? Ten kazkas buvo uzsimines, kad majonezas negali uzkimsti zarnos ant tiek, kad slegis issautu matuokle. Vasara- sutinku, bet ziema- pas mane, bent jau, majoneze buna kazkiek vandens- tai kai viskas uzsala- tai kaip akmuo. Gal kas galit pasakyti- ar cia pasmane kas blogai, kad majonezas su vandenuku?Ar cia tik kondensatas, su kuriuo turiu susitaikyti kaip ir su majonezu?

C5 `04m. 100kW Exclusive

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 10 2005, 17:01 
Nesijaudink, majonezas tai ir yra vandens (kondensato) ir tepalo emulsija, putesis, plaktainis ar dar kaip nors...
Gal kas nesutiks su manim (ne pirmas kartas), majonezo susidaro taip:
1. Kaip visi zinome, benzino (arba duju, visu angliavandeniliu) degimo produktas yra H2O (garai) ir CO2, neskaitant kitos smulkmes.
2. Per pagyvenusius ziedus tas H2O is degimo kameros patenka i karteri, is ten patenka i alsuokli, susimaiso su tepalo garais ir kondensuojasi, nes alsuoklyje temperatura jau zemesne nei karteryje.

Cia isdesciau, atrodo, itikinamai, kad visiems butu aisku, apie ka eina kalba.
Bet kodel tas majonezas kartais ima kauptis, kartais isgaruoja - man nera iki galo aisku.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 10 2005, 19:21 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

jmlab rašė:
Bet kodel tas majonezas kartais ima kauptis, kartais isgaruoja - man nera iki galo aisku.

Matyt kazkokie X failai- tiesa slypi anapus... O gal kas zino tiksliai, arba kokiu nors budu issprendes ta problema iki galo?... Nes kazkaip pastaruoju metu labai nesaugiai jauciuosi vazinedamas savuoju << Vis tas ikyrus klausimas Ar jau susikaupe majonezas, ar dar ne...?Issaus matuokle ar dar galiu kiek pavaziuoti?

C5 `04m. 100kW Exclusive

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007