dimukaz rašė:
del sanaudu, tai priklauso kokio svorio tapke turi??? na bet jei normaliai tai mieste apie 7 litrai, prie 90km/h 4-4,5 prie 130 kokie 6-7 litriukai... siaip savo c4 turiu jau 5 metai(rida 52000 km)... del gerio, tai cia loterija... as savaji nupirkau ir po keliu dienu visas variklis tepalais apsivares buvo. varinejau daug kur ir visi giedojo uz remonta 3000 - 4000 litu (cia buvo 2008) uz pacia masina mokejau 20000... paskui pabodo ieskoti kur pigiau, susiradau dauzta angla(6000) su apynauju varikliu(23000 myliu) is savojo isemiau motora su visa pavaru deze... angliska ikisau ir va jau 5 meteliai be problemu (dabar jau 140000 myliu) vazineju anglijoj tai spidometra nustates myliom... zinok nesigailiu ne trupucio... siaip dalys nebrangios. kai pirkau visi sake kad negeros jos ir t.t. bet man as perku tai kas man patinka, o ne kitiems. siaip jeigu normaliai atrodo, vaziuoja ir panasiai, tau irgi patinka, tada tariesi su pardaveju kad jeigu iskart praeina TA (cia reik ieskot tokio centro kaip vilniuj lentvario gatvej ten gerai iskrato) tada perki. cia geriausias variantas suzinot ar gera masina. ypac del dumingumo....
Nu tapke ivairi buna, viena diena sunkesne uzsidedu, kita diena lengva

, bet visumoj, kaip sakei, normaliai. Cia vienas bendradarbis siulo pirkt C4,2005m galo, sake 6 litrai mieste. dar neapziurejau, tik is isores permeciau..kaip sakiau su dyzeliais nesu turejes reikalu, net nezinau i ka kreipti demesi po kapotu, is garso irgi man butu sunku pasakyt ar jis ten dirba taip kaip turi ir vaziuoja taip kaip priklauso. Nu sako, kad tvarkingas, tuo labiau su ta masina i uzsieni vaziuojama, tai priziurima...tai vat idomu, ka pasiziuret reiktu ten atidziau. Aciu uz atsakyma