WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 15:45

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Bal 05 2013, 05:17 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Sveiki citroenistai, vienoj temoj skaičiau, žmogus sako jog sunkiai rytais kuria savo zyzeli, lygiai taip pat kaip ir aš, kaip jis sako purkštukai ne kokiam stovyje jau, atėjo laikas ir maniškius praskanuoti, vat iškilo klausimas man toks, kur Šiauliuose greitai, patikimai ir aišku nepermokant galėčiau nuvaryt savo zyzelį patikrint purkštukų gyvenimą? Gal kas darėt Šiauliuose, pasidalinkit info. Ačiū :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 08 2013, 09:44 
Atsijungęs
Pastovusis

Cautionas rašė:
Sveiki citroenistai, vienoj temoj skaičiau, žmogus sako jog sunkiai rytais kuria savo zyzeli, lygiai taip pat kaip ir aš, kaip jis sako purkštukai ne kokiam stovyje jau, atėjo laikas ir maniškius praskanuoti, vat iškilo klausimas man toks, kur Šiauliuose greitai, patikimai ir aišku nepermokant galėčiau nuvaryt savo zyzelį patikrint purkštukų gyvenimą? Gal kas darėt Šiauliuose, pasidalinkit info. Ačiū :)

o dar vienas siaulietis. Tai va kad su elektriniais purkstukais as nezinau tiksliai kur kas, Reik klaust vilkaviskio gatveje, simsej, ten diedukas jau nebelabai tvarko, dabar jo sunus tuom uzsiima, bet ar elektrinius pusktukus patikrins as tikrai nezinau, bet siaip jie rankas turi geras ir daro gerai.
Bet jei ryte sunkiai kuriasi tai toli grazu ne purkstuku beda gali buti. Tavo zvakes geros? oro kuro sistema negaudo? dumina? purtosi? jei tik sunkiau kuriasi bet uzsikurusi nesipurto, nedumina ilgai ir panasiu fintu nedaro, tai tikrai ne purkstuku beda. Zinok viena, jei purkstukai meza, tai ir dumai verciasi ir netraukia ir kura eda.
Pas mane irgi sunkiai kuriasi kai salta ir tik uzkurus kokias 5 sekundes variklis dirba nenoriai, isspjauna palta/pilka duma ir po keliu sekundziu nebedumina, dirba tvarkingai. Maniau kad nuseda kuras... bet kai lauke silciau tai to nera, kuriasi graziai, neduma, nesivarto niekas, zvakes irgi sveikos. Nezinau kame beda. O tu nesikabinek prie tu purkstuku manau. p.s. issiimti juos vieni juokai. Tik iskart nusipirkt reiktu varines saibeles po purkstukais ir plasmasines ivores. 40 lt kainuot turetu parduotuveje prie elnio, pas Audriu.

p.s. kaip taviske atrodo xantija?

beje, i dizva tik nevaziuok... Yra dizestopas buvusio ATI teritorijoi. Jau tada geriau ten vaziuoti. Nes dizvoi tai patikek...nori sugadint masina, tada gali drasiai ten duoti.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 08 2013, 16:30 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Apie tą dieduką irgi esu girdėjęs, mano tėvukas pasakojo kad kažkoks namuose tikrindavo, bet jis paskutinį kartą pas jį buvo prieš 10 ar daugiau metų, tai kažkaip nesitiki kad dar darys jis ką nors, o vat apie jo sūnų neteko girdėt. O kur tą sūnelį rasti kad su juo paplepėti apie purkštukus? Maniškė rytais kuriasi sunkiai, taip sakant ne iš pusės ar pirmo abaroto tikrai, užkurta ir biški pavažiavus antrą kartą kuriant jau kuriasi tobulai. Kuro sąnaudos tikrai didokos pas mane, vien ir dėl jų reiktų tikrinti purkštukus. Užkūrus nepastebėjau kad mestų dumą, arba neatkreipiau dėmesio, oro tikrai kuro sistema negaudo, netrukčioja ir nesipurto. Nu mašiniuko tai tikrai nenoriu sugadint, reikalingas ir velniškai smagus važinėt :)

va kaip atrodo manoji kuomet orai leidžia naudoti vasarines padangas, dabar kol vis dar žiema lauke tai be lietų tenka važinėt :(

Paveikslėlis

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 08 2013, 18:42 
Atsijungęs
Pastovusis

vilkaviskio gatveje, simses rajone. Is Vilniaus gatves cia prie parduotuves ten ji vadinasi pigiaui grybo ar cento, ar kazkas panasaus. Tai va, is Vilniaus gatves pasisuki ir vaziuoji, Nepamenu kiek bet netoli, po desine puse baltu plytu namas, nemazas toks, dastatyta ten kazkas, zalia metalines zema tvora, ir daznai ten masinu stovi nemazai ir bent anksciau stovedavo visada VW caravelle synchro, bet ta senoji, kur siknoi variklis, iskelta visa. Tai va, senukas nebetikrina nieko, tik dar siurblius biski remontina. Mat senukui buvo infarktas berods cia nelkabai seniai, tai forsunkem patikrint ant stendo reik jegos biski :) bet jo sunus (man i tevus tinkantis) ir anukas tai uzsiima remontu masinu, nu konkreciai varikliai, siurbliai, purkstukai. Dar senukas mano senajai xantijai purkstukus perrinko, ir siurbli perrinko :)

p.s. nerodo xantijos tavo. mano zalia, su reklamom ant galinu stiklu (FENIKSAS visokia reklama)

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 08 2013, 19:25 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

kur tas diedukas gyvena žinau :) tai ten pat reikia ir jo sūnaus ieškot?

šiaip jei yra noro ir netingėjimas, galim kad ir dabar susimatyt, pasiklausysi pats kaip manoji kuriasi, nuo vakar nekurta iki šiol, ar meta dūmą, kratosi, purtosi ir panašiai pažėsim :)

nu ką perdedu tada dar kartą foto:

Citroenas

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 08 2013, 19:37 
Atsijungęs
Pastovusis

a tu kartais ne ermitaze ar kazkur panasiai dirbi????? is pietinio vaziuoji i kita siauliu gala per visa tilzes gatve? pietiniam gyveni gal? ar kur? labai matyta man, db kai ratus pamaciau.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 08 2013, 19:47 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Nu kad ne, maišai kažką :) gyvenu prie saulės miesto.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 08 2013, 19:55 
Atsijungęs
Pastovusis

a, nu gal, nes tokia kaip tavo vaziuoja is pietinio iki tilzes :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 08 2013, 19:58 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Ir ratai panašūs? Kažkaip man neteko užmatyt panašių dar :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 08 2013, 20:20 
Atsijungęs
Pastovusis

nu galir tave maciau kazkur, gi vazineji po siaulius, o sita kur dabar paskutines dienas matau tai su kalpokais. as db jieskau volu kokiu :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 08 2013, 21:51 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

mano lieti tai su vasarinėm gumom, tai dar netraukiu lauk, dar teks pakentėt su kalpokais. turėjau nuo senosios xantijos OZ R15, irgi padoriai atrodė, tik va naujajai per maži pasirodė, ir šitie R16 jau darosi mažoki :D tavosios kogero realiai ir neteko man matyt.

kieme persimetu ratus, mašiną į viršų, pakišu stovą, nuleidžiu, ratai susitraukia ir nereikia kočioti su donkratu, patogus reikalas.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 09 2013, 14:26 
Atsijungęs
Pastovusis

patogus tai patogus. Blyn is kur gaut pasiskolint porai savaiciu kokius ratus su bele kokiom gumom, nes noriu savo skardas persidazyti...

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 09 2013, 18:39 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

:labas:
Matau, tema apie purkšutkus, tai rask 4 BX\Xantia\C5\Peugeot 406\P307 turėtojus ir pasiskolink iš jų zapaskes :P
Aij, 3 užtektų, jei savo zapaskę turi :)

ex Xantia'95 Break SX

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 11 2013, 20:23 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

mantyska rašė:
jei tik sunkiau kuriasi bet uzsikurusi nesipurto, nedumina ilgai ir panasiu fintu nedaro, tai tikrai ne purkstuku beda.

tai kieno beda? pas mano hdi tie patys simptomai. purkstukai i griztama visi vienodai duoda, ir sakyciau normos ribose. Buvau isemes slegio reguliatoriu, isploviau ultragarsineje voneleje, kuro filtras svarus, zvakes veikiancios.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: