...

tiesiog esu isitikenes, nes kazkada skaiciau straipsni, kaip chebra vazinejo su sugraduotu tiksliai 20lt talpiniu kibiru, ir pylesi benza. Ant 20ltr. pastoviai visose degalinese -100-300ml trukumas. Tai paskaiciuokite, kiek per diena? per metus? O kas darosi su dujom? kas ivertins kiek pripilta-ar tai sutampa su faktiskais litrais..??? Nera kontroles jokios..... NERA.
Kodel as taip prikibau prie to bico. Ogi elementari logika:
As jo kokius 5 kart reikalavau skundu knygos. NEDAVE. Musu "pokalbio" gale pats pradejo siulyt variantus, kaip antai:
"Pavazinek su situo baku, atvaziuok dar, uzsipilk. Jei ir vel rasime panasu atveji, uzpilsime jums pilna baka nemokamai"
Kodel taip yra? Todek, KAD JIS TURI KA SLEPTI NUO INSPEKCIJOS. Nes jei si patikrintu, bauda labai didele. Jei zmogus neturetu ka slepti, pamestu kokia skundu knyga-prasau, rasyk, man p..x..
Stai ir visa logika.
Dabar taip:
pas mane balione tas voztuvas nesuveike ana kart. Dabar as ji spec. isimsiu. Vazinesiu po ivairiausias degalines, pilsiu nuo 0 iki pilno (ypac daznas ssvecias busiu anksciau minetoje degalineje). Pilam ir filmuojam. Ziurim ka turim...kazkaip jauciu, kad 1 is 3 degaliniu vadybininkai man pasiulys arba i snuki, arba pilna baka duju nemokamai.
Nenaivaukite, cia gi ja.b..na LT. Jus apipi...eja visi, ypac degalinese.....
AKCIJA prasideda kita savaite, po atostogu. SEniai norejau issiaiskinti duju talpos subtilybes. LAIKAS ATEJO.
jei klydau, priimsiu visa kritika pelnytai.

; XM'91V6 LPG; XM'98turbo LPG
Ex: XM'90 2.0iLPG; XM'92 V5 LPG; XM'96 V6 APD LPG; XM'93 V6 APD LPG; XM'00 2.5td
Visada su XM...