Sveiki visi, esu cia visikai naujas, ieskojau temu kuriu reiktu, bet arba nzn kur jas rasti ( gal tiksliau kaip ieskoti arba uzvardinti).
tai vat, nusipirkau Xantia 97m. 1.9tdi 66KW na ir zinoma kadangi papuoliau ant "gero" zmogaus tai reiktu pagalbos dabar
1: Pirmas kalusimas butu gal kas nors numestu nuoroda kaip peciuko radiatoriu pasikeisti, nes pasirodo kiauras :/ ir prie sitos pacios temos gal i 1 xantia tinka antros panele? ir jei tinka tai koki irenginiai tiktu seni o kokius jau reiktu keisti i naujus( man atros xantios panele daug grazesne tiesiog

)?
2: Ar imanoma atgaivinti pulteli centrinio? kai istraukiau vidurius radau pele pasikorusia ( cia buvo maziausiai ) ir nuluzes ledas ( na ta akute kuri signala siuncia)
3: Jei LHM lygis didesnis nei turi buti inai gal ir pasikelia auksciau, nes atrodo, kad ant normalios padeties inai sike tiek per aukstai. Man tai netrugdo, man tik geriau, bet atrodo ir kietoka ir kiek zinau kai auksciau iskelta tai negerai vazineti greitai...
4: Daug kur maciau, bet daugiausia apie tachometra kalba, o pas mane spidometras uzstriges ties 70km/h (na uzsivedi 0km/h pradedi vaziuoti jis ten kliba ties 70km/h), taciau kai trinktelni per panele atsoka ir veikia tvarkingai kuri laika. Kur krapstytis ir ko ieskoti?
5: Dar toks mano idomumi klausimas, ar imanoma, na turbut imanoma, bet ar daug problemu butu kruiza pasistatyt? ar uztektu tik rankeneles, o visi laidai jau butu atvesti kaip daugelyje ( gal kaikuose) automobiliu, o jei reikitu daugiau daliu, tai kokios jos butu?
Aciu labai uz demesi, lauksiu jusu atsakymu