Ar su dujom, ar su dyzeliu važiavimo kaina panaši. Dujos man nepatinka, kad mažas dujų balionas, reikia stoti degalinėse kas 300 km, tas nervina, su dyzeliu stoju kas 1200 km. Dujos reikalauja nemažai priežiūros, taip pat reikia labai tvarkingos uždegimo sistemos. Daug kas skaičiuodami kilometro kainą su dujom, neprideda benzino, kurio žiemą išeina tikrai nemažai. Turiu ir dujom varomą ford mondeo 2001metu 2,5 ltr varikliu ir turiu citroeną c5 2009 metų 2,0 litro. Mondeo 125 kw citroenas 103 kw skirtumas jaučiamas aiškiai - mondeo žymiai greitesnis. Mondeo man vidutiniškai ryja 14 ltr/100km dujų, citroenas 6,7 ltr/100km dyzelio. Važiavimo stilius tas pats: autostrada 140 km/h ir vilniaus miestas, kuro sanaudos realios, ne pagal kompą. Dėl kuro ekonomijos, tai aš su savo 2,0 ltr citroenu važiuodamas 90 km/h greičiu telpu į 4,3-4,5ltr/100km pagal kompo parodymus (realiai+0,2ltr/100km), bet taip retai važiuoju. Žinau, aš irgi netikėjau, kad taip gali būti, bet čia tik 90km h greičiu, kelyje. Reziume: jei tik piniginė leidžia, pirkti kuo galingesniu varikliu. Šiuo stveju 2,0 ltr citroeną rekomenduočiau ar didesnį. 1,6 tikrai per silpnas šiam automobiliui, jei nori normaliai aplenkt, spėti mieste su srautu, nekankinant variklio.
_________________ Navanas, Ukmergė, C5 (x7)
|