saulynas rašė:
variklis rašė:
Jo kiek žmonių tiek temperamentų. Ačiū Tadui1991 už paaiškinimą tikrai matosi kad turi žinių ir patirties. Gaila kad gyvenu nebe Kaune tai tikrai remontuočiausi pas tave. Dominykui pasakysiu tiek ,kad jeigu neturi ką parašyti tai ir nerašyk visai. Tarpusavio pasispjaudymui rask kitų "forumėlių".
Prieš rašant irgi reiktų pagalvot ką rašai ,apie forumą susidarysi nuomonę pabuvęs kelis metus stabiliai o ne valandas

,tavo žiniai jie beveik kartu dirba

Mes dirbam gerai, kai atskirai. Kai kartu sueinam, tai TIK chaltūrinam

Bet istorija rodo, kad visai neblogos chaltūros kartais gaunas. Tik jei chaltūrinam Dominykui - jis paskui mano "nedadielkas" susitvarko, jei man, susitvarkau jo aš

Faktas, temperamentai skirtingi.
O dėl savo patarimų dar neikart bėdos neprisidariau. O jei ir tenka kada tvarkyti, ką kiti prisidirbo patys, tai juk ne už ačiū (kartais ir už ačiū, bet reikia būti spec. sąraše tokiu atveju

), o jei kažkokio darbo daryti visai nenoriu - be problemų atsisakyt galima. Aš ne serviso meistras, kuriam ką liepė šefas - tą ir daro. Nekyla rankos ir nedarai, geresniu atveju pas kažką nukreipi

Tiesa, yra tekę sulaukti nedraugiškų gembolų (rimtų vyrų, tokių kaip pvz dariusbu) atsiliepimų internetuose, bet paprasta į juos dėmesio nekreipti. Jei tokie patys kažką daro ir prisidirba, man nuo to tik nuotaika pagerėja