Aš įsivaizduoju, kodėl jie skambinėja ir rašinėja.
Ne visiem grIbam matyt aišku, kad jei kartais į temą kartu pavarai toj pačioj temoj kelis postus iš eilės, tai nereiškia, kad kartu dirbi ir dar kad kažkuris yra šefas

Nes mane jau bandė ir apkaltint, kad Dominyką įdarbinau, nors realiai išvis dabar retokai net vienas dirbu, jei tarkim prieš metus buvo darbų beveik kasdienai.
O šiaip, kartais sulaukiu skambučių dėl dalių. Iš kur žmonės gavę numerius ir iš kur sugalvoję, kad turiu dalių XMams, C5tiems, net kažkokiems ten pežukams, aš nežinau. Gal čia tuo variantu, kai sutvarkai kokį ten 10-15kos metų senumo pežiuką kokiai mergaitei ar kokiam ramiam vaikinukui, įdėdamas šrotinę detalę, ir kai žmogus paklausia, iš kur gavai, pasakai "turėjau atsargoj". Bet tai niekas taip ir nesužino, kad ten koks apsukų daviklis arba variklio valdymo dviguba relė Peugeot 206 dyzeliukui 03čių metų gali būti identiški arba tinkami be esminių problemų nuo 92trų ZX benzino.
Įsidarbinau kietam ofise, tai laiko vis mažiau, tai kaip visad, dėl mokslų ir laiko poreikio jiems, ypač padidėjančio artėjant semestro galui (kasdieniškai), atsirašau visai gegužei ir pusei arba visam birželio nuo visų kasdieniškų rimtų darbų ir rimtų problemų sprendimų; ir darysiu tik smulkmenas arba aiškius patikrintus sprendimus, nebent atskiru susitarimu, kai darbas man atrodo labai įdomus, arba kai kalba eina apie kokį nors senolį. Xantia ir XM nėra senoliai

Jei kam reikia normalios diagnostikos - galite kreiptis. Mokėt dar nedaug moku, bet įranga ir veikianti galva ant pečių yra

Dabar jau ir pežukams. O įjungt ir išjungt visokias funkcijas ir kitokias nesąmones, kalibruoti vairus ir pan. jau mokam. Rytoj pabandysim, gal pavyks sutvarkyt ir sukalibruot elektrinį rankinį.