WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 14 2025, 13:50

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 3238 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 31 32 33 34 35 ELLIPSIS 216 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Sau 07 2016, 19:57 
Atsijungęs
Pastovusis

Aš tai kažkaip iš viso nesuprantu ko čia verkt ? na nepatinka mašina , pardavei ir nusipirkai tokią kokia patinka . Kame bėda ? Ko čia stumt ant cėpenkto ? Gal valdas 76 gudresnis už prancūzų inžinierius ? o gal kaip sakoma - plochomu tancoru jaica mešajut ? Kas liečia mane , tai mane cėpenktas pilnai tenkina , ketvirti metai ruliuoju , jokių priekaištų neturiu

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2016, 22:51 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

valdas 76 rašė:
tadas1991 rašė:
Mhm, apie šitą bėdą aš jum pasakojau berods, kai skambinot paklaust apie pagrindinius gedimus. Palaukit, dar FAP, EGR, Smagratis išlys :)

Perkam už apie 80 eurų remontinį sustiprintų sklendžių komplektą, lupam panelę, skeliam perpus pečių ir keičiam. Na arba skerdžiam pečiaus šoną ir keičiam/klijuojam alternatyviais rusiškais metodais.
Beje, lūžinėja sklendės ne tik citroen, ir ne tik prancūzams :) O plastikinės sklendės naudojamos labai seniai, nuo kokių 80tųjų, tik tuomet dar nebuvo naudojami tokie galingi varikliukai, kad jas sulaužytų, o dažniausiai ir rankinis valdymas būdavo.
Esu jau remontavęs sulaužytas sklendes ir savo 89tųjų Citroen C15 :)

Tadai :) viskas kuo puikiausiai veikė tiek pirkimo metu, tiek užvakar rytą, vakare sėdau važiuot-viskas, dešinė pusė kaput.Panašu, kad prancūzai turi savo supratimą apie klimato zonas, subtropikų tarp Sacharos ir Antarktidos nerasta :mrgreen: O kadangi galinis stiklas išdužęs ir vietoj jo preskartono gabalas, mašinos salone pastoviai jaučiamas lengvutis vėjelis...Būtų gerai, jei ne -20 lauke :lol:
Gal šitam prancūzų tvariniui būtų buvę geriau ne lygiuotis į aukštesnę klasę dešovno plastiko pagalba, o padaryt paprasčiau, bet kokybiškiau? Nepamenu, kad Xantioj per aštuonis metus būčiau turėjęs bent kokią menkiausią problemą su šildymu ar ventiliacija...O dabar, škias, perki mašiną ir dar reikia ją tvarkyt-perdarinėt, kad veiktų šildymas...
Turbūt jau nelauksiu sekančių fintų, kuriuos man iškrės šitas grabas :evil:

Taip ir noris sugrįžt į tarybinius laikus, kai kartonu langus kamšydavom. Nes deficitas būdavo detalės. Matyt, autoriui dar neatėjo ta informacija, kad tie laikai jau baigės ir detalių pilni šrotai ir parduotuvės.
Aišku, teisingai keliamas klausimas kodėl automobilis genda!
Bet gi ne naujas buvo pirktas. Šiaip aš irgi atidedu iš savo ne švediškos algos po 20 Eur automobilio remontui kas mėn., nes irgi ne naują pirkau ir garantijos niekas nedavė. ir tie Eur žinok susinaudoja. :)
jei norima garantijų ir tik sėst ir važiuot, reikėtų orientuotis į naują automobilį. kiti perka, žinau. galvoju, gal ir tamstai reikėtų taip daryti ;)

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 08 2016, 10:52 
Atsijungęs
Senbuvis

vytautas42 rašė:
Aš tai kažkaip iš viso nesuprantu ko čia verkt ? na nepatinka mašina , pardavei ir nusipirkai tokią kokia patinka . Kame bėda ? Ko čia stumt ant cėpenkto ? Gal valdas 76 gudresnis už prancūzų inžinierius ? o gal kaip sakoma - plochomu tancoru jaica mešajut ? Kas liečia mane , tai mane cėpenktas pilnai tenkina , ketvirti metai ruliuoju , jokių priekaištų neturiu

Ir kurgi čia tamsta užmatei stūmimą ant šito nuostabaus modelio?
Kol kas tai tik objektyvus CėPenkto vertinimas :) Tai mano trečias << , naujausias ir, kaip bebūtų apmaudu, keliantis daugiausia problemų, o praėjo dar tik du mėnesiai nuo pirkimo...Aš net ir minčių neturėjau, kad šita mašina bus analogiškos kokybės, kaip kad koks nors japoniškas auto, bet pagalvokit patys- sklendžių tema 4 puslapiai, galinio lango tema-visi aštuoni...Tai ar čia normalu? Suprasčiau, jei tai būtų problemos su elektra, DMF, sankaba ar FAP, o dabar tokie, atsiprašant, šūdai. Aišku, galima į visa tai užmerkt akis, nu bet blin, mašina ne visai sena ir ne kapeikas kainavusi...
Tskant, mano nuomonė apie šitą konkretų modelį nebūtinai turi sutapti su daugumos citrofanatikų nuomone :mrgreen:

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 08 2016, 12:37 
Atsijungęs
Plepys

Jo, 9 metai, nauja mašina.

Konsultacijų neteikiame ir nuotoliniu būdu neremontuojame.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 08 2016, 13:08 
Atsijungęs
Senbuvis

ukw rašė:
Jo, 9 metai, nauja mašina.

Kas tau sakė, kad nauja?Kažko nedaskaitei iki galo :roll:
Beje, pradėta ekspluatuoti 2009.01, taigi porą metų jau atmetam, lieka septyni niekingi meteliai ir vienas savininkas, su kuriuo teko bendraut asmeniškai, plius visa serviso ir remonto istorija.
Kokybė šlamštiška, va kur problema.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 08 2016, 13:29 
Atsijungęs
Senbuvis

megejasm rašė:
Taip ir noris sugrįžt į tarybinius laikus, kai kartonu langus kamšydavom. Nes deficitas būdavo detalės. Matyt, autoriui dar neatėjo ta informacija, kad tie laikai jau baigės ir detalių pilni šrotai ir parduotuvės.
Bet gi ne naujas buvo pirktas. Šiaip aš irgi atidedu iš savo ne švediškos algos po 20 Eur automobilio remontui kas mėn., nes irgi ne naują pirkau ir garantijos niekas nedavė. ir tie Eur žinok susinaudoja. :)
jei norima garantijų ir tik sėst ir važiuot, reikėtų orientuotis į naują automobilį. kiti perka, žinau. galvoju, gal ir tamstai reikėtų taip daryti ;)

Tai ar verta stiklą dabar keist, kai lauke mažiausiai -15? Yra rizika, kad vėl sutruks. Tegu ir neestetiškai atrodo su ta kartonke, velniai nematė, bus šilčiau-susitvarkysiu.
Naujos nuosavos mašinos nepirksiu(nors ir galėčiau sau tai leist), nes ji pinigų man neuždirba, plius nuvertėjimas, plius garantiniai-kasko ir t.t. Pati prasčiausia investicija, kokia tik gali būt :)
Yra tokia geras pasakymas- "cкупой платит дважды, тупой - трижды, а лох платит всегдa..." O aš nei triskart, nei visada mokėt nenusiteikęs, todėl pardavus CėPenktą toj vietoj bus padėtas didelis, riebus ir juodas taškas .

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 08 2016, 13:45 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

su tuo ir sveikinam :labas:

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 08 2016, 13:48 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

valdas 76 rašė:
megejasm rašė:

Tai ar verta stiklą dabar keist, kai lauke mažiausiai -15? Yra rizika, kad vėl sutruks. Tegu ir neestetiškai atrodo su ta kartonke, velniai nematė, bus šilčiau-susitvarkysiu.
Naujos nuosavos mašinos nepirksiu(nors ir galėčiau sau tai leist), nes ji pinigų man neuždirba, plius nuvertėjimas, plius garantiniai-kasko ir t.t. Pati prasčiausia investicija, kokia tik gali būt :)
Yra tokia geras pasakymas- "cкупой платит дважды, тупой - трижды, а лох платит всегдa..." O aš nei triskart, nei visada mokėt nenusiteikęs, todėl pardavus CėPenktą toj vietoj bus padėtas didelis, riebus ir juodas taškas .

Pasakymą užskaitau :appl: ,bet ką pirkt :? ,kad beveik visų naujesnių markių sąvininkai keikiasi ,kiekvienas modelis turi vis kitokių bugų ,kiekvienam vis ant kažko pataupyta ,arba nedadirbta

Xantia break 99m,2,0HDI devil :doom: Red

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 08 2016, 14:08 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

LADA reikia pirkti - techonogija desimtmeciais atidirbineta, kokybe tokia pati kaip ir kokiais 78 m. dalys kainuoja pigiau nei dviracio (pats auto taip pat ne ka daugiau nei geras dviratis), garantija, kad kompas nesudurniuos, kad jokie check engine niekados neuzsidegs (nes jokiu borto kompiuteriu ir jokios elektros ten paprasicausiai nera), katalizatorius neuzsikims, peciukas sildo kaip pirtyje, signalizacijos net neverta det.
Zodziu vieni +

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 08 2016, 15:28 
Atsijungęs
Senbuvis

Odeckinas rašė:
LADA reikia pirkti - techonogija desimtmeciais atidirbineta, kokybe tokia pati kaip ir kokiais 78 m. dalys kainuoja pigiau nei dviracio (pats auto taip pat ne ka daugiau nei geras dviratis), garantija, kad kompas nesudurniuos, kad jokie check engine niekados neuzsidegs (nes jokiu borto kompiuteriu ir jokios elektros ten paprasicausiai nera), katalizatorius neuzsikims, peciukas sildo kaip pirtyje, signalizacijos net neverta det.
Zodziu vieni +

Labai jau pasenus informacija, sakyčiau :wink:
Aišku, jei rusiškai kerti-
http://www.zr.ru/content/articles/81931 ... est-drajv/
http://www.zr.ru/content/articles/83819 ... na-odnogo/
Čia šiaip, bendram išprusimui :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 08 2016, 16:43 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

saulynas rašė:
valdas 76 rašė:
megejasm rašė:

Pasakymą užskaitau :appl: ,bet ką pirkt :? ,kad beveik visų naujesnių markių sąvininkai keikiasi ,kiekvienas modelis turi vis kitokių bugų ,kiekvienam vis ant kažko pataupyta ,arba nedadirbta

Vieni patikimesnių iš kompaktinės klasės būtų Mitsubishi Lancer, Toyota Yaris, Ford Focus...

Beje, Gerb. Valdo atveju buvo stipriai pražiūrėta auto būklė pirkimo metu. Matyt daugiau buvo žiūrima į popieriukus nei į patį automobilį.
O šiaip, dėl bendros informacijos, pagal Europinius standartus lengvasis automobilis laikomas pabaigusiu eksploatavimą, kai pasiekia 200 k km rida. Todėl sunku suvokti, ką čia bandom išspausti...

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 08 2016, 17:09 
Atsijungęs
Plepys

Nu tai atsuka ridą ir vėl grantinė mašina tampa.

Konsultacijų neteikiame ir nuotoliniu būdu neremontuojame.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 08 2016, 17:14 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

O bandom išspausti tą ,kad pvz xm,xantia ,bx,pravažiuodavo po pusę lemono be vaikiškų ligų ,o pas kaž ką ir po šiai dienai važiuoja :wink: ,žodžiu patikimumas vs komfortas . Pabaigai ,c5 vis tik vertas dėmesio bet turi daug problemų .PEACE :-#

Xantia break 99m,2,0HDI devil :doom: Red

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 08 2016, 17:25 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Visų pirma, reik pažiūrėt kaip važiuoja. Buvau nustebęs, palyginęs bx su xantia ant to paties žvyrkelio. Bx gaidys. Tas pats būtų palyginus xantia su c5 ir tas pats c5 su c5 x7. Nevarykit dievo į medį.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 08 2016, 18:10 
Atsijungęs
Senbuvis

Kas dėl važiavimo, C5 pakabos komfortas iki Xantios tikrai netraukia, ir dauguma citrojuzerių, turėjusių abi mašinas, tą patvirtins :) Vairavimas tikslesnis, pakaba standesnė ir triukšmo mažiau C5am, be abejo, betgi visa tai yra bet kuriam analogiškam vidutinės klasės automobily...
Galiu tik patvirtint tai, ką Saulius sakė, pats atvažiavau su Xantia 8 metus ir dar gal būčiau važiavęs, jei ne prakiuręs hidraulikos vamzdelis, kurį patingėjau keist.Prasukta buvo apie 410 000 km.
Manau, reiks dairytis kokio nelabai kiauro japono, Toyotos ar Hondos, CėPenkti tegu lieka citrofanatikams ir supermeistrams :labas:

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 3238 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 31 32 33 34 35 ELLIPSIS 216 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007