Šlangutės guminės užmaunamos ir numaunamos mažo atsuktuviuko arba mini replyčių pagalba, nustumiant. Jei žarnelės plastikinės, tai pašildoma žiebtuvėliu ir užmaunama bei numaunama ranka. Bent man tai labai nepatinka siurbliukus mauti kartu su gumyte, nes ji dažniausiai būna tokios formos, kad gale išsiplėtus, ir sunku sukišt. Statai gumytę į lizdą, varikliuko storąjį striaublį švelniai pateplioji trupučiu tepaliuko ir sulenda dviem pirštais. Nepamirštam priteplioti ko nors į fiškės vidų, kad ten būtų riebaluotai drėgna ir nemėgtų vandens.
ir, aišku, reikia pažiūrėti, ar sistemoje nėra atbulinio vožtuvo. Nes kai jis užsikemša, tai būna dvejopas poveikis: 1. Nepurškia visai arba vos keli lašai 2. Purškia puikiai, bet skystis subėga atgal į sistemą ir paspaudus rankenėlę, reikia laukti, kol atbėgs ir normaliai purkš, o ne purslais, kol valytuvas ant pusiau sauso džiūrina purvą. Ar pas C5 yra tas vožtuvas, aš nežinau, bet jo ieškosiu, nes pas mane antras variantas.
_________________ Visokių Citroen bėdų remontas ir priežiūra. C15 RD 89-Kablukas BX16TGI 91-Lemąnas ZX 92 P406 2.0HDi 99 Suzuki DR650RSE 96 Ex: 3BX, 2ZX, C5 I, Xantia, Audi 80
|