WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 04 2025, 14:36

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 221 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 6 7 8 9 10 ELLIPSIS 15 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Bal 04 2016, 09:31 
Atsijungęs
Senbuvis

naujas airbagas 2015m atejo , tiks prie naujo kapoto/bamperio logo :)

Paveikslėlis

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 05 2016, 11:36 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

OT: Gal ir ne į temą, bet ar įmanoma kodą sužinoti dažų kokius darė ? Ar tiesiog vietoj pagal detalę derino ? Durų tos plastmasiukus ir aš mielai nusipūsčiau :))

Bendra vaizda gal parodysi ?

Kažkaip trūksta šitam forume man atskiros skilties kur galėtum savo modeliuką rodyti visiems ir visus upgrade kuriuos darai (Ar yra tokia skiltis tik aš nemačiau?) :))

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 05 2016, 14:58 
Atsijungęs
Senbuvis

Ner, reik sukurt, galetume vezimus savo parodyt.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 05 2016, 15:03 
Atsijungęs
Senbuvis

derino vietoj pagal detale. na bendras vaizdas dar nebaigtas- reikia duris galutinai surinkt kad sudet rankeneles. etc. siaip akd pamatyt efekta su telefonu neina nufotkint, reikia normalaus fotoaparato.

Paveikslėlis

Paveikslėlis
PauliusJankus rašė:
Kažkaip trūksta šitam forume man atskiros skilties kur galėtum savo modeliuką rodyti visiems ir visus upgrade kuriuos darai (Ar yra tokia skiltis tik aš nemačiau?) )

Na LT forume kiek baisoka tokia tema atidaryt :) ir taip mane mazvaikiu svaistanciu tevu pinigus isvadino :D , bet kai baigsiu i uzsienio foruma idesiu, galesiu numest linka. siaip masina gyvai visai kitaip atrodo nei buvo su paprasta plastmase.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 05 2016, 15:08 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

PauliusJankus rašė:
OT: Gal ir ne į temą, bet ar įmanoma kodą sužinoti dažų kokius darė ? Ar tiesiog vietoj pagal detalę derino ? Durų tos plastmasiukus ir aš mielai nusipūsčiau :))

Kažkaip trūksta šitam forume man atskiros skilties kur galėtum savo modeliuką rodyti visiems ir visus upgrade kuriuos darai (Ar yra tokia skiltis tik aš nemačiau?) :))

Kuriesi savo temą modelio skiltyje ir rodai viską, ką nori. Mano yra ir BX, ir ZX, ir Xantia, ir C5, ir netgi apie C15, tik įvairenybių skilty, nes forume tik du žmonės tu tokiu važinėję nors kiek :)

ZX 92
P406 2.0HDi 99
Suzuki DR650RSE 96
Ex: 3BX, 2ZX, C5 I, Xantia, Audi 80

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 05 2016, 15:09 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Nu vat o aš jau kiek forumu buves su automobiliais savo tai smagu paskaityti kitų įdėjas ir kažkokių tai minčių pats pasisemi.

Aš bliamba mastau apie dažyma tik tos navigacijos ekrano panelę ir durų aplink rankenas. Galvoju ar išvis apsimoka jei nedažau kitko, ar neatrodys be ryšio..

Tu kiek mačiau ir spidometrą ir magės konsolę dažei pas tave kažkaip kitaip žiūrėsis. Hmm reiks photoshopo meistrų ieškot :D Bet šiaip galvoju pagyvėti turėtu, nes realiai dabar ta matinė kažkaip mane erzina kad prilietus pirštais palieka iškarto žymės.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 05 2016, 15:10 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

tadas1991 rašė:
PauliusJankus rašė:

Kuriesi savo temą modelio skiltyje ir rodai viską, ką nori. Mano yra ir BX, ir ZX, ir Xantia, ir C5, ir netgi apie C15, tik įvairenybių skilty, nes forume tik du žmonės tu tokiu važinėję nors kiek :)

Tai suprantu, bet pvz opel forume turėdavome tokia skilty "Mūsų Garažas" Ir kiekvienas kuriasi savo tema ir joje rodai ką vairuoji ką darai ką tvarkai ir t.t.
Panašiai vadinosi tiek Rover tiek Peugeot forumuose. Tai vat ilgai čia klaidžiojau bet tokios konkrečios skilties neradau. O prie į skiltį prie pastabų neleidžia prisijungti ir pasiūlyti :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 05 2016, 15:21 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Na čia ne opelis, tai ir niekas nedaro opelio.
Nėra paklausos, nėra ir pasiūlos.
Buvo šauklių, kurie išsišaukė C-Crosser ir C6 skiltis. Siūlau aplankyt ir pasižiūrėt, kiek jos populiarios ir atnaujinamos. Net į AX, ZX ir BX dažniau parašoma, kur jau pasibaigę modeliai.

ZX 92
P406 2.0HDi 99
Suzuki DR650RSE 96
Ex: 3BX, 2ZX, C5 I, Xantia, Audi 80

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 05 2016, 15:28 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Na nesvarbu nesiginčysiu :)
Tiesiog asmeniškai matau tokį narį kaip Elviukai123 ir jis labai daug ką savo c5 padares, manau ne man vienam įdomu būtu pasiskaityti ir įdėjų pasisemti. O antra dalykas pagal paieškas vedant kažkokio tai projekto teksto fragmentą į google išmestu citroen forumą gal kita karta ir naujų narių daugiau atsirastu :)
Kaip sakoma IMHO.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 05 2016, 15:54 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

PauliusJankus rašė:
Tiesiog asmeniškai matau tokį narį kaip Elviukai123 ir jis labai daug ką savo c5 padares, manau ne man vienam įdomu būtu pasiskaityti ir įdėjų pasisemti. O antra dalykas pagal paieškas vedant kažkokio tai projekto teksto fragmentą į google išmestu citroen forumą gal kita karta ir naujų narių daugiau atsirastu :)
Kaip sakoma IMHO.

Kad daranciu kazka tokio yra mazai ir pats poziuris pries darancius nera teigiamas :) cia parodes nelabai liksi suprastas, bet rodyt nedraudzia niekas :D As vienas is tu kuris seka ir kuriam idomu galutinis variantas, kurio gal net vaziuosiu gyvai kada apziuret susitares su savininku :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 05 2016, 16:19 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

PauliusJankus rašė:
Kaip sakoma IMHO.

Naujų vienadienių narių mes nesivaikom ,o tokių dauguma

Xantia break 99m,2,0HDI devil :doom: Red

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 05 2016, 16:31 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

saulynas rašė:
PauliusJankus rašė:
Kaip sakoma IMHO.

Naujų vienadienių narių mes nesivaikom ,o tokių dauguma

Yra pas mus kas uziimima vienadieniais :D kaip forumo antivirusine, todel jie ir vienadieniai :D o tie kurie kasdieniai tai jie sviezumo nesutekia :) aisku visas forumas ir laikosi ant tu kasdieniu :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 05 2016, 17:05 
Atsijungęs
Senbuvis

PauliusJankus rašė:
Nu vat o aš jau kiek forumu buves su automobiliais savo tai smagu paskaityti kitų įdėjas ir kažkokių tai minčių pats pasisemi.

Aš bliamba mastau apie dažyma tik tos navigacijos ekrano panelę ir durų aplink rankenas. Galvoju ar išvis apsimoka jei nedažau kitko, ar neatrodys be ryšio..

Tu kiek mačiau ir spidometrą ir magės konsolę dažei pas tave kažkaip kitaip žiūrėsis. Hmm reiks photoshopo meistrų ieškot :D Bet šiaip galvoju pagyvėti turėtu, nes realiai dabar ta matinė kažkaip mane erzina kad prilietus pirštais palieka iškarto žymės.

be rysio neatrodys jei bus dazomos duru rankeneliu apvadai + navigacijos apvadas-puikiai dera ir papildo salona. aisku nepamaisytu ir spidometro apvadu dazymas.

sekantis zingnsi butu jau visu daliu dazymas- rankenu plastikines dalies, stiklu pakeleju

del navigacijos mago/klimato kontroles paneles apvado - jis isipaiso i bendra konteksta ir nedazytas ( su 3d navidrive) . draugas pamodeliavo 3D, butu gaziau jei ir pati navigacija butu nudazyta(vaizdas gaunasi panasus i peugeot integruota navidrive 3d) bet techniskai tia beveik neimanoma (neina isimti mygtuku jie uzlituoti)

beje idomus dalykas nutiko su su spidometro prietaisu skydelio lemputemis(ilgos trumpos, parkingo, ruko) nakti vaziuojant jos gana blasko ir ryskiai plieskia. paprasiau kad su tokiu spec mini pulvizatorium uztamsintu (paliekant rankini, abs, ir kitas sviesiomis) uztamsino idedu spidometro apvada (kuris kazkiek tamsina) kad savo dazyto be reikalo nebraizyt panaudojau atsargini. ziuriu vis dar per daug sviecia, sakau reikia dar. nudaze lyg ir gerai- blausiai sviecia bet dar dienos metu eina iziuret. surenku su tuo tikruoju ir ka - diena nesimato - pasirodo gamykliskai sito jau buvo tamsintas :) panasiu bajeriu buvo ir su duru apvadais.

beje darant upgreida suzinojau kaip nesijungiant su diagbox'u prie variklio ECU atskirti ar masina pravaziavus 100 000km ir rida tikra ar atsukta 200 000-300 000 tukstanteliu. nereikia i pedalus, vairus , mygtukus ar dar kur ziuret , uztenka patikrinti viena daikta salone, jis devisi nepastebimai bet faktura pakinta. nepriklausomai ar vazinejama ilgais atstumais ar miesta. patikrinau keliose masinose. beda kad neina atskirti pagal tai 200 000 ir 300 000km. bet jei deklaruojama rida iki 100 000km ar siek tiek virs 100K lengvai galima patikrinti. kita masina kai pirksiu jau zinosiu :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 05 2016, 17:11 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Elviukai123 rašė:
PauliusJankus rašė:

be rysio neatrodys jei bus dazomos duru rankeneliu apvadai + navigacijos apvadas-puikiai dera ir papildo salona. aisku nepamaisytu ir spidometro apvadu dazymas.

sekantis zingnsi butu jau visu daliu dazymas- rankenu plastikines dalies, stiklu pakeleju

del navigacijos mago/klimato kontroles paneles apvado - jis isipaiso i bendra konteksta ir nedazytas ( su 3d navidrive) . draugas pamodeliavo 3D, butu gaziau jei ir pati navigacija butu nudazyta(vaizdas gaunasi panasus i peugeot integruota navidrive 3d) bet techniskai tia beveik neimanoma (neina isimti mygtuku jie uzlituoti)

beje idomus dalykas nutiko su su spidometro prietaisu skydelio lemputemis(ilgos trumpos, parkingo, ruko) nakti vaziuojant jos gana blasko ir ryskiai plieskia. paprasiau kad su tokiu spec mini pulvizatorium uztamsintu (paliekant rankini, abs, ir kitas sviesiomis) uztamsino idedu spidometro apvada (kuris kazkiek tamsina) kad savo dazyto be reikalo nebraizyt panaudojau atsargini. ziuriu vis dar per daug sviecia, sakau reikia dar. nudaze lyg ir gerai- blausiai sviecia bet dar dienos metu eina iziuret. surenku su tuo tikruoju ir ka - diena nesimato - pasirodo gamykliskai sito jau buvo tamsintas :) panasiu bajeriu buvo ir su duru apvadais.

beje darant upgreida suzinojau kaip nesijungiant su diagbox'u prie variklio ECU atskirti ar masina pravaziavus 100 000km ir rida tikra ar atsukta 200 000-300 000 tukstanteliu. nereikia i pedalus, vairus , mygtukus ar dar kur ziuret , uztenka patikrinti viena daikta salone, jis devisi nepastebimai bet faktura pakinta. nepriklausomai ar vazinejama ilgais atstumais ar miesta. patikrinau keliose masinose. beda kad neina atskirti pagal tai 200 000 ir 300 000km. bet jei deklaruojama rida iki 100 000km ar siek tiek virs 100K lengvai galima patikrinti. kita masina kai pirksiu jau zinosiu :)

Nu sudominai, kas tas daiktas? :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Bal 05 2016, 17:30 
Atsijungęs
Senbuvis

tas daiktas tai **** *** ****** ******.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 221 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 6 7 8 9 10 ELLIPSIS 15 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007