ukw rašė:
Pasigendu info, kur už 30 eurų išvalo egr.
Is viso mokejau 60euru, uz ta suma buvo pakeista oro srauto matuokle i veikiancia deveta, tai kartu su kompiuterine diagnostika (pradzioje nustate nuskaicius klaidas kad neveikia or. sr. matuokle, po jos pakeitimo vel tikrino ar nemeta tos klaidos) ir egr isvalymu ir pritaikius nuolaida gavos viso 60 euru, o dirbo zmogus apie 2 valandas, tai as primeciau, kad jeigu diagnostika koki 15 euru, deveta srauto matuokle irgi koki 15, tai nemaloniausias ir ilgiausias darbas iseina 30

bet sitas zmogus tik volvom uzsiema, ir siaip mes labai susibendravom tai gal del to taip pigiai...bet isvaziavau patenkintas ir laimingas, dar pries isvaziuojant pagazavom gerai , isejo biski juoduliu o poto jau svarus ismetimas ir puiki trauka

va tokia ta istorija, ir beje sitas zmogus uzsiema tik volvo ir kitu masinu netvarko ir man grieztai nepatare glusinti egr...O as kadangi niekada viena nuomone nepasikliaunu, tai ir pats va ieskau informacijos, isklausau ir kitu meistru nuomones ir tada sprendziu....taiva su volvu tai buvo aiski problema-masina buvo per buka, nuvaziavau man ta klausima isprende, aisku cia pirmiausia srauto matuokle del bukumo gal kalta buvo, bet kai tiek sudo iskope is egr mazgo tai manau ir tas dasidejo kad masina dabar skrenda

O del del savo Citro tai neturiu kolkas jokiu bedu, tai nzn ar isvis dabar ieskot tu slieku kol jis taip puikiai vaziuoja...As zinau kad daugkas,tame tarpe patys ACS irgi siulo ta egr atjungt, tik jie kazkodel dpf tai sako tipo kol veikia tegu buna, o va egr tai jau geriau atjungt nes labai jau kenkia varikliui...Kitur nuvaziuoji pabandrauji, sako vaje nelyskiy jus tik kol viskas gerai ir nieko neatjunginekit

Pasieskai info internete irgi inzinieriai sako nelyskit

Taiva ir zinok zmogus kaip geriau daryt su savo labai mylimu auto

Gal as perdaug pedantiskai ziuriu i tuos reikalus, bet toks jau esu kad man turi but viskas idealiai

Isviso kai pagalvoji atvazineji iki tu 200 stuku, pasiemi vel su 150 stuku rida ir nesuki galvos

bet va vel ieskok ilgai, mokek brangiai kol vel rasi gera C5, toki kokio nori

2) Citroen C5 X7 2011 2.0 hdi 120kw - Ex