nerizas rašė:
pasidalinsiu ir aš savo ispudžiais apie citra c5, galiu pradėt nuo to kad nepirkčiau antra kart šio modelio, nes pradedant nuo to kad jau aikštelėje buvau apgautas dėl kilometražo, tas dar nieko tada pradejo lyst visokie šposai, reikėjo keist visus stabdžiu diskus ir kaladėles tada sailenblokus priekinius tada šakiu guolius, ir nebepamenu kiek jau tu visokiu angaliu ir traukiu, toliau seka bėda kad niekas ir niekaip net su geriausiais kompais neranda kodėl trukcioja duodant gazą kelyje, nes kai pajungia kompa nebetrukcoja arba silpnai

, galu gale baigia subirėt greičiu dėžė, užsilenkė parktronikai, nebeveikia, sparnai iš abieju pusiu pradejo rudyti , nes kažkokiu keistu budu lupasi dažai pakrapščius pirštais net lupasi, interjeras irgi apgailėtinas durelės ypač vairuotojo darinėjasi kaip pas baba daržinėj toks garsas šlykštus, pačios rankenos uždarymo viduje plasmases irgi traška vien prisilietus, nežinau gal kam ir patinka kišt pinigus pastoviai, tai tada patariu pirkit ši auto liudna nebus...per savo trumpa amželi turėjau kelis skirtingus auto, bet tokio lauželio dar ne...
Spėju, kad pas tave pati prasčiausia komplektacija ir dar su silpniausiu 1.6 HDI varikliu. Jeigu klystu, pataisyk mane.
Aš turiu C5 sedaną 2009 V6 3 l benzas, AM6 automatas, eksluzyvas. Nusiskundimų jokių, apart traškančio galinių durų vyrio, kaip kad pas tave. Beje, jį susitvarkyti galima per 20 minučių. Taip pat mažoka trauka pirmu/antru bėgiu. Benzai visi tokie, ratų taip paprastai neprasuksi. Bet pripratau ir tai ne bėda. Kartais užeina ūpas ir prie sankryžos įsijungiu važiuoklės ir pakabos sport režimus. Paliekant kitus piliečius už savęs girdint V6 urzgimą salone tikrai smagu

Apskritai, mašina tikrai gera. Prižiūrėta. Man sedanas atrodo labai gerai. Salone tylu. Mieste minkštai važiuoju. Kai nori, pakankamai manevringa su sport važiuoklės režimu. Patinka xenonų apšvietimo kampas ir kad posukyje adaptyviai sukinėjasi kartu su vairu + papildoma lempečkė užsidega. Per nedidelius griovius ir balas gali drąsiai važiuot pasikėlęs važiuoklę, kur jau koks parketinis džipukas nedrįsta važiuot, nes pakibs ant dugno.
Trumpai tariant - smagi mašina, jei nėra nujota.
Dėl universalo mano nuomonė šiek tiek prastesnė, nes universalas, mano nuomome, skirtas darbui, todėl ne retai būna labiau nujotas, kaip pasenęs darbinis arklys.
Va taip ir būna, kai perkama iš turgų ar tai kažkokių aikštelių su atsuktom ridom ir kitom užmaskuotom problemom. Nepriimk asmeniškai. Neesi kaltas, kad tave apgavo/bandė apgauti. Gerą auto Lietuvoje sąžiningai nusipirkti yra kabai sudėtinga. Vieniem pasiseka greitai, kiti ieško metus ar du. Prie to pačio, apskritai pasigilinu į tai, kaip atliekami mašinų remontai, tai nusvyra rankos. Dažniausiai galioja posakis "čia jau tau kainuos. Patariu tvarkyt pardavimui". Suprask - tvarkyk papigiai ir belekaip ir tada parduok. Ir tas liečia ne vien auto remontą. Kur tik pasisuksi, visur gali rast broką. Ir kai paklausi "kodėl čia broką padarei?" Gauni atsakymą, kad susiprask, kad brokas dabar yra norma, nes svarbu bele padaryt be kokybės. Kas čia per mentalitetas toks pasidaręs?