Petkus rašė:
Sveiki forumiečiai,
Iš karto sakau, jog esu žalias ne tik šitam forume, bet kartu ir su viskuo kas susiję su Citroenais, taip kad labai neskriauskit. Humoro jausmą suprantu (kai kurie dalyviai čia pastebėjau tuom irgi nesiskundžia)
Tai va, jau ilgą laiką palaipsniui krypau i C5 įsigyjimą nuo 2008 metų, nemažai skaičiau, tai apart hidraulikos didesnių minusų nebuvo aprašyta (daugiau mažiau genda kaip ir visi auto, remonto kainos irgi ne kosmosas). Turiu vieną ir ne retorinį klausimą jums: Išvis Lietuvoje įsigyti nenujotą ir geros būklės C5 įmanoma?? Jau pagal skelbimus nekažką, o dar šitą forumą paskaičiau, tai nežinau ar esu tokios kantrybės žmogus..

kokios jūsų patirtys?
Mane domina dvilitrinis variantas sedano ar universalo pavidalu (kiek domėjaus 1.6 silpnas), pirkimo biudžetas sukasi apie 6000EUR. Dėkui.
Įsigyt įmanoma, bet sunku rasti.
Aš ieškojau trumpai. Gal 3 mėnesius sekiau skelbimus. Žiūrėjau ir kitas mašinas, bet kuo toliau, tuo labiau įsitikinau, kad C5 X7 optimalus variantas visom prasmėm. Paskui prisireginau šitam forume, kad gauti daugiau info. Pasitaikė galimybė nupirkti gerą exclusive sedaną, V6, 3 litrų benzą ir nupirkau. Mašina tikrai patenkintas.
Kalbant apie auto pirkimą, tai kiekvienam skirtingai. Mes šeimoje ieškojom apie 2 metus kitos mašinos kol pasitaikė gera proga nupirkt. Kaip minėjau, aš asmeniškai sau ieškojau 3 mėnesius. Čia forume yra tokių, kurie pasiryžę kelis metus laukti gero varianto.