Atnaujinu temą, vėl darosi aktuali

. Maniškiam c5 (x7) 2009 metų 2,0 hdi 103 kw irgi užsidegė šis pranešimas.
Paskambinau meistram, pasakė "reikia daryti diagnostiką". Pinigai šiknon. Diagnostikos daryti tikrai
nereikia.
Po to man išardė (?) tą bakelį ir pažiūrėjo kiek ten skysčio dar likę. Likę tikrai nedaug. Variantai tokie:
1. dapilti skysčio, perprogramuoti skysčio skaičiavimą ir važinėti, nes vizualiai apžiūrėjus, matėsi, kad filtras dar neužsikišęs stipriai, dar padorios būklės. Reikia dapilti 1-2 litrus eolio. Eolio kaina 60-70 eurų už litrą (man taip sakė), užpylimas ir perprogravimas dar kokie 20. (jau labai noriu diagnostinio laido, ar tinka lexia x7-am?). Po dapylimo turėtų važiuot 50- 100 k km, priklauso nuo naudojimo režimo.
2. Išoperuoti tą filtrą. Išoperavimas apie 200 eurų ir į viršų. Paklausiau, kaip su tech apžiūra, ar nekils problemų, sakė nežino, ar pavyks išoperuoti, kad nesimatytų virinimų..... taigi garantuotai važiuosi iki tech apžiūros

, manau, kad pagasdino mane su tuo išoperavimu, turėtų mokėt padaryti , kad nesimatytų. Po šios operacijos jau važiuosi kol važiuos, pas mus tuvlita dar neturi tokios aparatūros, kad pajaustų filtro nebuvimą.
O kas žinote kitų variantų? Su dyzelio pylimu irgi girdėjau, bet į tokį auto, nenorėčiau kol kas, pilti dyzelio. Nenustebčiau, jei sužinočiau, kad tas eolis dyzelino pagrindu pagamintas, tik su priedais

Ir kur daro šiuos darbus, nes "cp servisas" man netinka.
Man vilniaus daktarai (CP servisas) paliko prastą įspūdį, pasiklėlę tokie, nors neturėtų dėl ko, apšnerkšta kontorėlė

, vaidina baisius specus, mašiną nuo manes slepia, normaliai gedimų nepasakė diagnostiką padarę, patikrino pakabą rado tik vieną sailentbloką prie stebulės, bet nerado trūkusio galinio priekinės apatinės šakė sailento (žinau, kad plyšęs), rado parėjusius parkavimo daviklius, bet tiksliai nepasakė kurie, ir kur sugedę laidai, kur pats daviklis. Jie man tą diagnostiką ir įsūdė, telefonu galėjo pasakyti, kad dapilt eolio reikia, priskiedė, kad bakelį ardė, kad pažiūrėt kiek skysčio

(keiktis noriu, bet užbaninsit). Jie ką, galvoja tik mergos pas juos užsuka? Išmečiau 50 eurų už nieką.