ukw rašė:
Koks meistras tau čiupinėjo mašiną, koks meistras ardė filtrą? Atvažavot diagnostikos, ją gavote, net lapus atspausdino. Ir jau tik tada, su tais lapais jūs į forumą, kad gedimo ieškoti.
Ne. Pirmiausia į forumą bet tada atrodė, kad fapas užsikišęs, tai apie fapus tema ir buvo. Tada į diagnostiką, bent jau nustatė , kad fapas neužsikišęs, dar lapus atspausdino, bet gi diagnostiką mes suprantame gedimo nustatymą, ne diagnostikos lapų atspausdinimą, kuriuose aš, tiesą sakant suprantu tik kurie parkavimo davikliai neveikia ir kokios klaidos yra, dar internete susiradau ką ta klaida reiškia. Gedimą jis man nustatė "purkštukai". Va tik tada atsirado tema "purkštukai parėjo?" Matote, kad su klaustuku, abejonė dėl purkštukų man visada buvo, o aš tik mėgėjas

. Beja temoje iškarto pradėjo lysti kliauzos: svaigimas apie siemens, nenustatė kodėl nesidarinėja egr, ar užstrigęs, ar išprogramuotas. Neaišku, ar fap filtras iš viso yra, nes ant apsukų nepatikrino. Filtro niekas neardė ir netikrino, man forumo pasakymai "keisk filtrą kuo greičiau" suveikė, ir prieš tikrindamas purkštukus "ant durniaus" paprašiau , kad pakeistų filtrą. Jei ne forumas ir keli geri vyrai, būčiau purkštukus taip ir patikrines (pagal diagnostiką) . Nebent jau kitame servise meistras būtų susigaudęs ,kad filtras kaltas, bet čia vėl kišo koją diagnostikos lapai.... Bet gi blt, klaida aiškių aiškiausiai parašyta P0087, galimas priežastis aprašiau anksčiau, kodėl iškarto metėsi ant purkštukų, kai jie gal tik trečioje ar ketvirtoje vietoje pagal tikimybę? Visuose puslapiuose pirmu punktu ties šita klaida eina kuro filtras.
Man visada kirbėjo abejonė dėl purkštukų, man visada panašiau buvo į užsikišimą, bet galvojau, kad užsikišęs fap filtras , tiesiog pats automobilio elgesys ir simptomai rodė ne į purkštukus. Vien jau tai, kad kuriasi prie belekokių šalčių, nedūmina rodė, kad pukštukai tvarkoje, čia aiškiausi simptomai kad ne purkštukai, nu bet gi diagnostika...
Aišku, dabar jau kabinėjuosi, bet pinigų gi grąžinti nenori, klaidos nepripažysta. Kas čia mane bando apkaltinti "taupumu", tai viena iš brangiausių diagnostikų, tai turi būti ir lygis, ar ne? Jau galima tikėtis kokybės, ar ne? Jei jau tokios kainos, tai jau turi būti ir atitinkamas lygis, kitu atveju tai sukčiavimas.