Vytis rašė:
tadas1991 rašė:
As neremontuoju duslintuvu, kebulu, vaziuokliu, pavaru deziu... Ukw neremontuoja nieko apart elektros
Ne nu vyrai nepriimkit asmeniškai, bet ką galima remontuoti nuolatos mirkstant forume??? Aš iš anksto atsiprašau, nes matyt užpyksit, bet arba klientų mažai, ar čia kokie kiti interesai neskaidrūs, arba dar kokia velniava... Kas rimtai remontuoja neturi laiko varyti tokius pliurpalus... Aš aišku dar kartą atsiprašau, bet varykit gal geriau alaus
nei čia vėl eiliniam naujokui į akis citrinos sultis varę

(o paskui, ar dar ateisi?) RIP.
Ai, nepavydėkit.
Jūs turbūt žiūrit į darbą rimtai, kaip į pareigą, ir darbo metu tik rimtas būnat ir vien tik dirbat?
Darbo dienos trukmė man gali būti nuo 0 iki 18h, uždarbis nuo -300eur (kai kažką rimto sulaužai arba klientas pabėga nesusimokėjęs ir dingsta) iki 200eur per dieną, dažniausiai apie 0eur

. Ir nuo geros pelningos linksmai praleistos dienos iki tokios, kur nusivarai kaip šuo, už dyką. Bet vistiek dažniausiai su gera nuotaika dirbt važiuoji, jei miegota daugiau, nei 3h.
Klientų tai nėra mažai, dabar apie mėnesiui į priekį eilė. O yra dar neprirašytų, kur atvaro mašiną, numeta kieme ir lauks kad ir du mėnesius, bi tik sutaisyk, nes jau buvo bandžiusių arba niekas daugiau neėmė, arba aktualiau kaina arba kokybė, nei greitis
Nu blyn, viskas gerai gi, atsipalaiduokit biškelį. Kiek skaitau jūsų žinučių, tiek atrodo, kad kažkoks įsitempimas ir siekis rasti glaustą tikslią aiškią informaciją. Čia ir bendrauti galima, ne tik informacijos ieškoti ir prie linksmai turinį pateikiančių žmonių spurdėti.
Esu ir aš dirbęs rimtą darbą, tai iš gero ofiso kabineto paskui gavosi taip, kad pusė kito kabineto šaikos ateidavo tildyti juoko ir kalbų, o kita pusė, kur mažiau į veidrodį žiūrintys, ateidavo kartu smagiai laiką praleist. Darbo tempai tai buvo visvien geri, gal truputį mažesni, bet labai daug laimingų žmonių aplink pasidarė. Paskui išėjau, nes ten buvo nuobodus darbas ir ten nenorėjo žmogui be patirties gerai mokėti už darbą, kurį irgi, kaip ir automobilių remontą, būčiau galėjęs padaryti gerai, jei kas būtų norėjęs už tai sumokėti. Korporacijose dirbti ar jas kurti ne kiekvienam, kiekvienas šokam pagal savo dūdelę.
O kad mano rytas ir vakaras kasdien skirtingu metu vyksta, tai gal ir atrodo, kad čia nuolat tam forume. O šiaip dažnai, nes žinutes reikia atsakinėti, o dar ir kažką linksmo parašyti galima, arba ne linksmo, bet kikenant

Alaus tai gal ir varysim. Bet tik kai patys norėsim