Saulynas rašė:
Gal vėl pas mane nusės

Turbūt nebe, bent artimiausiu metu. Parduotas šio forumo nariui ir išvažiavo į Suvalkiją. Tiksliau, pristatėm patys, kadangi vakar buvo paskutinė draudimo diena ir dar galima buvo važiuoti sava eiga. Aišku, dar galima apdrausti ir važiuoti, nes dar 5 dienos techninė apžiūra galioja.
Sakė nuspręs, ką čia su juo daryti, ar panaudoti kaip donorą kito BX remontui, ar bandyti prikelti naujam gyvenimui ar bent jau važinėjimui. Kad dalių vistiek reikės, tai faktas, tai ruoškitės sąrašo atsiuntimui

Aš tuo tarpu persėdu į 12metų naujesnį P206 SW 1,4 benziną. Aišku, toli gražu ne idealios būklės, jau daug kas aptvarkyta ar sutvarkyta, dar daug kas liko, bet dalių visokių, ir naujų, ir naudotų, jam galima gauti ir labai laisvai, ir pigiai. Naujom dalim remontuoti gaunasi daug lengviau ir greičiau, ir jų ieškoti praktiškai nereikia. Taigi, atsiras papildomo laiko kitam BX

Arba tingėjimui

Jum lavoninį ZXą turbūt atvarysiu. Iš jo ten mažai likę, o parduodamo turbūt išvis tik variklis toj mašinoj yra, bet, kaip ir žadėjau, be pinigų

Tik dar reikia koviniam TA prasivaryt. Dabar kaip tik ant keltuvo kovinis. Dedu rankinio trosus ir reguliuoju. Keičiu visą priekinę traversą, aišku ne visi varžtai nori suktis. Turbinu priekinius stabdžius, pasirodo Xsaros 283 diskai į P307 suportus, prisuktus prie ZX stupicų, netinka. Bandysim dėt nuo C5, pirmadienį nauji atvažiuoja. Vairo stiprintuvą jau išėmiau su viskuo. Beliks tada variklį apsiplaut, stiklą pasikeist ir saloną susirinkt (panelė vis dar nuimta) ir į TA

Aišku, su mano tempais gali ir mėnesį tai trukti... Gal dar ir išardysim patys vietoj. Mat man nuo jo dar reiktų pavarų dėžės. Iš tikro tai net ne pavarų dėžės, o tik sankabnos mynimo svirties paprastai spaudžiamai sankabai. Nes dėžę dėsiu 1,9TD, o pas jį atvirkštinė, o mano sankaba minama. Tai tinka ir bet kokia kita BE3/4 minamos sankabos dėžė su trosiniu mechanizmu, kur paprasta ilga įvorėse besisukinėjanti šakutė su didele svirtim viršuje (t.y. nuo BX 16, 19 ir 19D netinka ir nuo visokių naujesnių, kur svirtelė skardinė variklio prieky maunama ant obuoliuko, irgi netinka), arba tik šakutė. Svirtį rasim.
Praeitą savaitę keičiau sankabą BX TZD Turbo. Buvo smagus darbelis