sfera rašė:
Elviukai 123 esi pirkes is Estu berots 307.Pasidalink patirtim ar verta su anais prasideti.Kaip del tikros ridos kiek tiesos ju aprasimuose dar ar tex.apziura galioja is ten.Turiu minciu C4pikaso benza pirkti.
eza
esu pirkes pikaso is estu. prasideti verta. jiems masinas atvaro paprasti zmones,kurie jau prarade vilti parduoti estjoje per skelbinmus. konkreciu mano atveju masina buvo praejusi technikini
pries 2 men, bet regitra net nemaciusi masinos pasake kad nepreleis, nes pasak ju "is estijos dar ju niekas nebuvo padaves i teisma" (laisva citata)
nuo tralao nukelus vaziavau iki namu, garsas buvo toks kad pareje visi 4 guoliai, ratlankiai nesubalansuoti,ir padangos laiptuotos. praejus 6 sek ismete handbarke faulty klaida, , po to asr/abs klaida. diaksi visi i pabaiga ,kaladeles pribaigtos, termostatas buvo mires, bet turbut niekas ir netikrino nes ant kapoto buvo voratitinkliai dar is viduramziu laiku, kai kopernikas atrado galileju. dar buvo nutrinnti mygtukai uzrakinimo ir asr ir galinis keleivio langas neveike, abieju priekiniu duru vyriai traskejo, vairotuoju duru guma prakirsta nes dirzo mechanizmas neatvesdavo atgal matyt prispaude. kaip ir viskas.
estui tai jau yra negyva masina, o bet kuriam pirkejui pravaziavus su tokiom padangom praeitu bet koks noras tolaiua pziuret sia masina. o man tai puiki masina pasigerinti remonto igudzius. jau viskas sutvarkyta, dar supirkta exlusive salonas ir gadzetai akustiniai langai, i chromai ir tt.
sekantis pigiausias musu planetoje grand pikaso benzinas mechanine buvo brangesnis 1000eur. taip kad kainos ten tikria labai geros. apie ledines auto galit ten pamirst. bet benzinu - daugiau nei mobile.de