Cituoti:
Vat todel tavo masinyte ir turi visas sistemas - kuro sildytuva, vandens kuro filtre indikatoriu, kuro siurbli elekroniniu valdymu - kas igalina paleisti ta nelemta2,5td prie -30 (pats bandziau su visai vasariniu kuru) ir dar gal zemiau, ir tau reik tik priziuret, kad viskas veiktu ir masiniukas butu uzpiltas s a l i a r k a ir netrauktu oro i kura.
Yra tokia pusiau istorija, pusiau anekdotas: priskreto prie Mikelandželo vienas mažiau talentingas skulptorius ir vis klausinėja - išduok paslaptį, kaip tau pavyksta sukurti tokius šedevrus? Mikelandželas atsakė - nieko nėra paprasčiau, imi akmens gabalą ir nudaužai kas nereikalinga
Mano nuomone visi tie pribumbasai yra komfortas kol mašina nauja, ir galvos skausmas vėliau - didelis privalumas jei perki naują (iki 3m) mašiną, kurią po 5 metų žadi parduoti, ir vargas jei perki >10 metų senumo mašiną, su kuria važiuosi iki šroto. Mano mašinai 12 metų, tai ašku, prie kurių aš
Grįžtant prie temos - šįryt prie -5 užsivedė praktiškai iš pusės apsisukimo, geriau nei prie 0

(Gal drėgmė kažkokią įtaką turi?). Dūmų nemačiau nes langai buvo apsnigę

, bet geso irgi ilgiau nei prie 0- reikėjo kokią pusę minutės aukštesnes apsukas (1.5-2) laikyti.
Kiek įsivaizduoju, jei vedasi lengvai, tepalai nedingsta, tai dėl kompresijos galiu būti ramus? O tas gesimas ant laisvų pačioje pradžioje -dėl žvakių ar dėl reguliavimo?