WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 20:57

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: CITRO navarotai
StandartinėParašytas: Geg 05 2004, 20:50 
kad ir nelabai sustra (ne super pribombasu)masina pas mane, bet vistiek malonu koki nuotykiuka patirt.
siaip is zvaigzdziu gyvenimo:
sustoju sankryzoj - vyriokas lygiagreciai stovi su dzipu ir mol taip as didesnis ir pan, o dzipiukas koks ne super didelis buvo. eile ilga, tai as pasismaginimui siaip i max , ziuriu veikejo snukis net kreivas pasidare kai susilyginom.

prie VMI ner kur masinos pastatyt, bordiurai nu po kokius 15-20 cm. seniokas apsiverkes ten majacinos, as vel ant max ir uzriedu paprastai. senis vos neapsiverke is graudulio kad jo audine taip nemoka.

siaip manau daugelis is cia esanciu panasiu nutikimu turejom.
gal kas ka idomesnio papasakotumet?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 05 2004, 21:41 
xexexexe.....geras cia... :lol: mums ne taip ziauriai buvo,bet irgi man patiko baxuriuko rooza :) kazkada i palanga varem ir kaip visi padorus zmones sutojom aiksteleje..pasivaiksciojom pajuriu ir t.t. gryztam jau vaziuot namo ir toj aiksteleje sedi,tackoi tokioj tipo su tiuningu toks "kietas" baxuriukas sedi. ir motin sako man atvaryk masina,taigi as isedau kadangi auto buvo dar "silta" ,(per tas kelias valandas kol vaiksciojom ji nusileido) pum uzsivedziau ir per kokias 5 sek. pakilau taip smagiai,kiap su kosminiu laivu ir ziuriu i to baxuriuko roza tokia istysusi,nutysusi...mates is akiu kad ziuri ir negali patiket kaip cia auto gali kelnotis...toks su pakleta nosim ir nuvaziavau. :lol: :lol:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 06 2004, 07:28 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Man tai šia žiema nuotykis buvo: važiuojant pro Verkių parką tokioj siaroj gatvelėje dėl avarijos kamštis susidarė, visi bando apsisukti bet visi klimpsta, nes pakelėje labai daug sniego - as į max padetį ir kaip koks visureigis lasviausiai apsisukau ir nuvaziavau sau.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 06 2004, 08:04 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Man buvo panasiai gelezinio vilko g. Vilniuje po didziules liuties. Audi ir golfai elementariai gesdavo ivaziave i bala, ko pasekoje 4x4 klubo visureigiai juos is ten traukdavo.

Na o as su beiksu - i max ir pravaziavau be jokiu problemu :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 06 2004, 08:31 
Nepamenu, kuris citrinietis pasakojo, ale buvo taip: mergina, vazinejanti su krutu mersu :lol: , pamate kaip kilnojasi XM ir kaip lengvai uzlipa ant borto, sustabde citroena ir vairuotojo paprase parodyti, kur jos merse yra toks pribumbasas :( ... Ale citrinieciui turejo buti daug skanaus juoko!!!

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 06 2004, 08:55 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Vycka rašė:
Nepamenu, kuris citrinietis pasakojo, ale buvo taip: mergina, vazinejanti su krutu mersu :lol: , pamate kaip kilnojasi XM ir kaip lengvai uzlipa ant borto, sustabde citroena ir vairuotojo paprase parodyti, kur jos merse yra toks pribumbasas :( ... Ale citrinieciui turejo buti daug skanaus juoko!!!

Ten buvo ne iksemas, jusu nuostabai, o BEIKSAS! Ir cia buvo vienam is Citrinos klubo signataru! ;)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 06 2004, 13:25 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Chia bishki priesh citruenus vienas mano kaimynas turejo bx ir viena zhiema atvares i kiema kaip visada nuternke bx i pusni tokio sutrinto suvazhineto sniego jis labai greitai atsigule ant to sniego ir kaip jus manot ka ash matau ish ryto ogi kaimyna su kibiru karshto vandens ir pilanti ta vandeni po varikliu taigi prishalo prie ledo variklis grazhu buvo pashiureti kaip citruenas neistengia pilvo atkelti :)))

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 07 2004, 07:16 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

pozityvus ispudziai: kelis kartus aiksteleje pie kowno awtobaznycios man yra uzhstoje isvaziavima. bordiuras toje vietoje gana aukstas, kitos masinkos lipt nesiryzhta. tiek ex-mano bxiukas, tiek amazone labai sekmingai, lydimi nustebusiu perekupu-pikeju-ziopliu zvilgsdniu (akys ant 0.5metro ilgio stiebeliu) putesi-kelesi ir ramiai lipo nuo to bordiuro :-)
neigiamas ispudis: si pavasari ilekiau i purvyna ir pasikabinau ant pilvo :-( kadangi pakelimo traukes po awto uzstrigo purvo koseje - masiniukas nerode jokio noro keltis :-( teko kasti purva, kirsti egliu sakeles, kishti po ratais, stumti ir siubuoti - vienzod, kaip kokis pruzhynninkas :-)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 07 2004, 23:03 
Atsijungęs
Plepys

Geriausiai,kaip as su savo GTI geroj nuotaikoj visus treningistus -Golfistus maudau. :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 08 2004, 08:56 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Aš kai nuvažiuoju pas giminaičius į kaimą, tai kai mašina po naktie nusėdusi buna vietiniai stebisi kaip tokiais sunkiai pravažiuojamais keliais su tokia žema mašina aš pravažiuoju :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 09 2004, 19:20 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

As tai tik ziema dziaugiauosi << navarotais ir dar kartais kokioje bekeleje isijungiu paaukstinta, o siaip tai visiems labai idomu kaip cia ta masina kilnojasi ir visi draugai labai praso pademonstruoti :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 26 2004, 16:27 
Prieš n+k metų turėjom BX. Buvo ruduo, žiauriai lijo, apsėmė gatvę prie namų, kelios mašinos baloje užgesę, kelios stovi nesiryždamos važiuoti, o mes Bxsą pakėlėm ir perbridom be vargo, iš paskos žiūrim mersiukas įsidrasinęs važiuoja (xi xi xi). Ir pasiliko baloj. Oi buvo smagu :D Kitą kartą kaimynas (kur buvo su mersu) priėjo ir "nu, tipo bičas parodyk kaip tavo drandalietas kilnojasi" Ne cirkas- tarė mano vyriskis ir išdidžiai nuėjo :P

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 27 2004, 06:38 
Syki neivertinau balos gylio, truputi vandens pro duru apacia prisemiau.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 27 2004, 13:13 
nu parasysiu ir as viena linksmesni, bet neliesiu hidraulikos o pagirsiu citramono dizeliukus. Tai vyko mazdaug 96 m susiruosiau as savo BX 19d nuvezti pasizmoneti prie juros. tik isvaziavus is kauno prisiveju beveik nauja kokiu gal 93m C klases mersiuka o ant jo uzpakaliuko 200D ir jis vaziuoja apie 130 km/h antra juosta. Prisivijes ji pradedu mirkseti sviesomis spauditi sigmala na ir bandyti lenkti per zalia juosta. Mersas tuo tarpu pradeda didinti greiti kol jis tampa mazdaug ligus 160km/h. As is paskutiniuju stengiuosi palaikyti ta greiti ir vis dar kartas nuo karto mirkteliu sviesomis (citramonas 170 km/h pasiekdavo tik esant palankiom oro saligom, ta prasme vejas i nugara) taip as prisikabines uz jo basiekiau babtu pakalne kol stauga is po jo masinos tepalo su baltais dumais pliupsnis ant mano priekio. Is pradziu pagalvojau kad as uzlinkau ir net buvau stabdi nuspaudes bet pamates mirksincius avarinius priekije supratau kad mersiukas iki klaipedos kompanijos nebepalaikys :(((

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 13 2006, 16:16 
va vakar man teko pasikeist galini rata, o domkrato zinoma neturejau :)
tai i MAX, pakisau plyta, i MIN, pakeiciau rata, i MAX, istraukiau plyta ir i normalia padeti ir pirmyn ;)

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: