WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Kov 28 2024, 21:28

Visos datos yra Array Etc/GMT-2




Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 60 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 3 4 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Nusivyles ACS
StandartinėParašytas: Geg 11 2006, 19:56 
As labai ACS nusivyliau, daugiau prigadino nei sutaise... pakolkas tik daktaru Alvydu pasitikiu, blogai kad jis praktishkai tik vaziuokle uzhsiima...


Į viršų
   
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 12 2006, 08:04 
Galiu as apie savo bedas parasyti. Tai va, po ilgu atkalbinejimu nuvariau savo i uzpakali primusta XM'a pas ACS'us. Su manim puole bendrauti toks labai bendraujantis ir baisiai protingas veikejas. Susitarem, kad sutvarkys viska graziai ir nuostabiai. Sitoj vietoj lyg ir OK.
Ir stai praeina savaite kanciu (vistik sudetinga kasdien vazineti is Kauno i Vilniu neturint automobilio). Taigi, ateinu pasiimti savo aparato. Ir ka matau:
1. Bagazines dangtis, nors ir buvo zadeta, nepakeistas, o suremontuotas. Del sito tai dzin.
2. Galas nudazytas, bet jau riebiai nubreztas. Tas protingas specialistas is karto bando aiskinti, kodel cia jie taip negraziai padare. Bet nieko nesugalvoja ir pasizada kada nors sutvarkyti.
3. Ilenktos galines durys. Man bando irodyti, kad tokia auto atveziau. Deja, irodymu neturiu, bet esu 95 procentais uztikrintas, kad durys pries ACS'us nebuvo sulankstytos. Labai jau matosi ir neisivaizduoju kaip as to galejau nepastebeti anksciau. Be to, po avarijos as viska idemiai apziurejau ir tikrai buciau pastebejes. Beje, buvau aprektas, kai pabandziau pasigincyti.
4. Galines faros nepakeistos, nors draudimas buvo nurodes jas keisti, o ir ACS'ai saskaitoje irase tiek pacias lempas, tiek ju keitima. Super duper specialistas teigia, kad per klaida negeras sudejo. Nors jos yra mano, tad net nebuvo nieko daroma.
5. Neprisuko galiniu ratu. Sita dziaugsminga fakta pajauciau vaziuodamas i darba virs 100 km/h.

Tai tiek trumpai.

Labai man keista, kad toks servisas iki siol sugebejo issilaikyti.


Į viršų
   
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 12 2006, 08:23 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Sau 12 2004, 19:29
Pranešimai: 7320
Miestas: Kaunas
Ir netik sugebea laikyti, o yra pats didžiausias šrotinių citroenų remonto centras Lietuvoje ir jame, kad sulaukti savo eilės reikia vos ne mėnesiu ankščiau užsirašyti... Tad kyla filosofinis klausimas - ar jie gyvi rinkos deficito sąskaita, ar lietuviško santūraus būdo sąskaita ar "neklysta tik tas kas nedirba" ir pasiskundžia tik ta mažuma kuri nukenčia?

Esu ne kartą pas juos lankęsis - iš esmės strateginių mazgų remontu skūstis negaliu, bet su dažymu buvo niuansu, bet visa kaltė buvo suversta dažydojui lameriui, dabar pas juos kiti dažytojai, jie Mamos ZyXelių padažė greitai ir beveik be priekaištų, bet kaina jau buvo kita...

Kaip nebūtų liūdna, bet didžiausia servisų bėda, tai kadrų, kvalifikuotų ir sėslių, trūkumas, o jei ACSai mokėtu tokias algas kaip, kad gauna gražių ir išblizgintų servisų darbuotojai, tai XMo priežiūra būtų pernelyg prabangi.

_________________
Ex Jorgette D12 '91
Ex Brigitte turbo D12 Automatic '99
Mėlynė V6 2.7 Hdi
Paveikslėlis Paveikslėlis


Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 12 2006, 08:48 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Bir 16 2004, 12:21
Pranešimai: 1656
Miestas: Kaunas
lingus rašė:
pakolkas tik daktaru Alvydu pasitikiu, blogai kad jis praktishkai tik vaziuokle uzhsiima...


O kaip tu įsivaizduoji, kaip tokiom sąlygom, kaip Alvydas dirba, dar ką nors galima daryti. Žiemą vasarą mašiną ant kaladžių ir meistras po mašina. Todėl ir išbėgiojo visi meistrai. Acs'ai bent bazę turi, tiesa, meistrų neturi. Aš tai taip ir darau: hidraulika pas Alvydą, visokie mielačiai pas ACS'us.
Sigiau, viską ką Audrius prižadėjo ( padažyti, faras pakeisti ) viską galima išsilupti iš jų, tik viską Arūnui rodyk pirštu ir skaičiuok skirtumą kainų.

_________________
Land Rover Range Rover 3,6 2010
ex XM 98' 2.9 V6 24v LPG APD
ex XM 98' 2,1td APD Break
ex XM 92' 3.0 V6 APD Break


Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 12 2006, 09:34 
Aurimas rašė:
Sigiau, viską ką Audrius prižadėjo ( padažyti, faras pakeisti ) viską galima išsilupti iš jų, tik viską Arūnui rodyk pirštu ir skaičiuok skirtumą kainų.


Issilupti gal ir galima, bet man pats poziuris nepatinka. Tipo, bandysim isdurti, o jei jau nepavyks tai sutvarkysim. Nu argi taip sunku pasakyti, kad pamirsom pakeisti faras ir pan. Tai ne, reikia pasakoti, kad pakeitem, bet nepamatem, jog suskile. Nors tos faros net nebuvo liestos. Apie neprisuktus ratus tai isvis zodziu truksta. Dar ne is vieno garazelio nebuvau paleistas su vos besilaikanciais ratais ir sulankstytomis durimis.


Į viršų
   
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 12 2006, 09:50 
Aurimas rašė:
Detaliau prašom, o tai dabar atrodo, kad gal jie tau kavos nepasiūlė :lol: . Aš tai ACS'ais kol kas labai patenkintas 8)


jau rasiau sitam forume, bet dar pasikartosiu
po dezes pakeitimo:
nebeveikia autopilotas
trukcioja masina gaza paspaudus ir atleidus
ventiliatorius veikia tik vienas kada uzhsinori ir visu pajegumu, kaip lektuvas masina
kazka levai buvo priotvirtine, kazkoks metalas i dusliarka dauzesi
nepriverze stabilizatoriaus galines asies, tai pradejo vilktis asfaltu bevaziuojant ish ju
nedega galo apsvietimas imetus R
pypsi masina kaip butu neimestas parkingas
ir kai nuvaziavau ir pavardinau situos ju bajarius, tai labai nepatenkintas manes klausia: "o kokiu rimtu problemu yra?", gal buna kad po ju tvarkymu stabdziai neveikia, nu nezinau ka jis turejo galvoj...

tai ishkart tiktais bildejima sutvarke, nes sakioau nevaziuosiu su tokia masina, o 16 diena varau kad visa kita tvarkytu, nes nusileisdau ir menesi laiko laukiau kada jie tures laiko. manau kad reikes pyktis, abejoju ar jie graziuoju sutvarkys, cia juk "nerimtos problemos"
ai dar pamirsau granata trasket pradejo po ju darbu, nu gal sutapimas bet tai seniau tikrai netraskejo... o pusasius tai jie keite...
nu as labai stengiuos su tais mestrais nesipykt, nu bet jie patys privercia, ir su dezininkais kantrus buvau
kita kart jauciu i citroligonine varysiu darbu kuriu alvydas neapsiims, i vilnia...


Į viršų
   
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 12 2006, 15:05 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Rgp 18 2005, 23:32
Pranešimai: 343
Miestas: Kaunas
1 karta teko pas juos lankytis kai nerode spydikas apsuku , tiksliau apsuku rodykle buvo nukritusi... tai sumokejau 50 lt , dave israsa ka tavrke ir garantija 3 men. :D bet kas keisciausia po spydiko ardimo ant zemes radau 2 varztukus neprisuktus voliojosi ir vienas ikrites tarp pasltmasiu ir net nebande istraukt :) matyt pamane kad geriau isvis nesukt..o siaip buvo keista nors gal neiprasta siaip mesgtu stovet ir ziuret ka daro ... o ten turejau laukt kakzur kur nematau masinos, o ir i servisa jie patys nuvaro , tai tiap iseina biski nubrauktu buferi ir sakytu ne cia buvo tai ka vistiek taip iseina kaltasl ikciau tai krc belekas.

_________________
BMW 320d e91 2009m.


Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 12 2006, 15:11 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Spa 08 2005, 07:00
Pranešimai: 359
Miestas: Kaunas-Klaipeda
As juos galiu apibudinti vienu zodziu - sudmaliai, tipo rinkos uzkariautojai, idomu ar turi jie ta kokybes vadybos sertifikata ISO9001, jei turi tai su juo galima viena vieta, po proceso, nusiavalyti.

_________________
Y3 ir Y4
<< Berlingo Multispace


Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 12 2006, 15:29 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Sau 12 2004, 19:29
Pranešimai: 7320
Miestas: Kaunas
O kas tokius sertifikatus turi? Meharis? Alvydas? CP? Citroligoninė? Zbygnevas??? Bukite kolegos realistai... - kai esi monopilstas tai nelabai ir galva skauda, is kitos pusės - senu automobilių remontas nėra dėkingas biznis, kad galėtum jame būti ščyras. Pvz aš - negalėčiau dirbti servise, nes su mano požiūriu į priėjimu prie automobilio, visus darbus daryčiau 2-3 kar ilgiau nei reikalauja darbdaviai, o kai skubama - tada ir visos bėdos išlenda.

_________________
Ex Jorgette D12 '91
Ex Brigitte turbo D12 Automatic '99
Mėlynė V6 2.7 Hdi
Paveikslėlis Paveikslėlis


Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 12 2006, 15:49 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Spa 08 2005, 07:00
Pranešimai: 359
Miestas: Kaunas-Klaipeda
Galima S paversti ivairias sonais, bet vistiek jis bus S, todel manau visus atsakymus galima trinti ir uzrasyti viena sakini - "ACS darbu kokybe bloga". Monopolistai, nemonopolistai koks skirtumas jei as esu paprastas zmogus o ne koks citroligonis ir nezinau visu citroeno plonybiu, ir esu pasiryzes geriau sumoketi normalius pinigus uz savo auto remonta padoriai atrodanciame servize, ko pasekoj uz tuos pinigus nieko negaunu. Tai ka daryti? Butinai turiu tapti citroligoniu zinoti kas ir kur ka gerai ar blogai tvarko. Cia Lietuvoje kazkokia nesamone, nesakau, kad ir kitose salyse to nera, bet darosi labai pikta. Kai tave bando visokiais kvailais kampais apeiti :(

_________________
Y3 ir Y4
<< Berlingo Multispace


Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 14 2006, 22:29 
lingus rašė:
ai dar va buvau kazkada tikrinti vaziuokles pas A1, nes kazkas barskejo, galvoju sutaupysiu daktarui Alvydui laiko beieskant.
Tai apziurejo prieki, su lauztuvu kazka palankste ir pasake man kad kairys guolis levas, ir silentblokus abu jau reik keist. Paskiau nuejo prie galines asies, pavarte akis ir sako, nu kad zinot mes nelabai cia suprantam apie tuos citroenus.... :)

tada nuvariau pakalbet su Arunu (ACS), jis pravazeves, ir paskiau jo kolega pravazeves pasake kad tikrai silentblokai levi, sake trankosi ten del ju tikrai.

nutai as aisku ishkart susitariau su Alvydu silentbloku keitimui, tas isharde, parode man, kad viskas ten gerai, sudejo juos atgal, ir nereikejo jokiu silentbloku keist, pakeite vairo trauke ir baigesi visi bildejimai.

dabar as galvoju kaip butu buve jeigu as buciau pasakes A1, arba ACS'ams "davai tada sutvarkykit", nu tai aisku butu jie paeme uzh silentbloku keitima :)

Is to jie ir gyvena :lol: :lol:


Į viršų
   
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 16 2006, 19:34 
Atsijungęs
Naujokas

Užsiregistravo: Bir 16 2005, 18:12
Pranešimai: 38
Miestas: Kounas
Blina pei ACS ir as pasakysiu...
Shud...ei jie yra.. Turejau bedu seniai su jais. dar ziema per didziausius salcius prasidejo bedos su tepalo leidimu. ACS teigimu voztuvo dangtelis..
Gerai sakau sutvarkykit, sutvarkysim. Neperseniausiai meistras kuris varikli ziurejo kaluse kas per snargliai dangteli man tvarke. Paklausiau kas nutiko.. tai vietoj pakeistos tarpines uztepe pigiu chermetiku ir dar 50 Lt nulupo.
Teko pries tai dar ir alsuoki pravalyti, tai *** kas per deb.. dirbo, kas puse daliu nesutvarkytu paliko, oro paemimo zarna neuzmauta palikta, alsuoklio slanga be chomoto uzmauta, kol irstyu neparodziau patys nepatikejo.
Zodziu geriau i garaziuka vaziuot ir ziuret kaip tvarko.

_________________
Sventasis
Xantia'95.10.18 (automatas)
2.0i 8v (123 PS)
Xantia'94 (isardyta)
2.0i 16v (155 PS)
Kounas


Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 17 2006, 07:59 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Sau 12 2004, 19:29
Pranešimai: 7320
Miestas: Kaunas
Yoshi... nu papasakok kaip tave ilgai pas Alvydą laikė - tiesos išsakymas netūri turėti jokių asmeniškumų.

Aš ir vėl pasikartosiu - neklysta tik tie kas nedirba, o kuo daugiau dirbi, tuo didesnė tikimybė mešlo pirmalti. Pvz - CP servisas, jau tokia menką reputaciją čia, forume, turi, ale dirba ir klesti... Dėl teisybės - pas Citroligoninę man pačiam teko stebėti klientų ir meistrų dialogą, na gal labiau kliento monologą kodėl jo R19 vis dar nesutvarkyta :). Artūras iš Grigiškių - porą metų jis buvo vienintelis mano XMo daktarėlis, nors užmuškite - aš jam priekaištų jokių neturių dėl XMo (gal tik, kad braginykas buvo), bet va su P605 variklio remontais, tai ... - pasišiūkšlino.

_________________
Ex Jorgette D12 '91
Ex Brigitte turbo D12 Automatic '99
Mėlynė V6 2.7 Hdi
Paveikslėlis Paveikslėlis


Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 17 2006, 13:08 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Bir 16 2004, 12:21
Pranešimai: 1656
Miestas: Kaunas
Pas ACS'us bent jau aš kavą irgi visada ( iki šiol ) už Arūno arba Ginto centus gėriau :lol:

_________________
Land Rover Range Rover 3,6 2010
ex XM 98' 2.9 V6 24v LPG APD
ex XM 98' 2,1td APD Break
ex XM 92' 3.0 V6 APD Break


Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 17 2006, 13:22 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Rgp 11 2004, 15:38
Pranešimai: 2045
Miestas: Vilnius
Galiu tik pastebeti, kad kuo didesne imone, tuo sunkiau kontroliuoti kokybe.
Garaziniai, kodel gerai daro, o gi todel, kad zino, kad sau uzdirba. Nemaza ju dalis apskritai vos ne is pasaukimo dirba :)
Vat pvz. citroligonine, kai tryse dirbo, grazu ziureti buvo. Dabar saunuoliai issiplete, nauju zmoniu atsirado. Tikesimes, kad kokybes lygi palaikys ir toliau, bet didele tikimybe, kad kai prisirinks samdiniu, sie prades daryti, ne geriau, bet greiciau. Tada ir pasipils neprisukti varztai, nenuorinimai, neprijungti laidai.
Nieko cia nepadarysi, kuo daugiau zmoniu, tuo daugiau klaidu. Ne veltuj vs labiau demesys rodomas kokybes valdymui versle.

_________________
Saulius
Xsara Picasso '00 1.8 LPG (Debesėlis)
Vilnius


Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 60 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 3 4 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 18 ir 0 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007