Na aš esu važiavęs per pakankamai gilią balą. Tada turėjau 1984 m. BX dyzelį.
Čia maždaug prieš 8 - 10 metų teko po staigios liūties važiuoti.
Važiuoju, žiūriu prie balos stovi kelios mašinos ir nesiryžta vaziuoti, nes baloje jau keletas mirksta. Na aš į aukščiausią ir negazuodamas pirmu bėgiu birbinu. Tik staiga pradėjau jausti, kad variklis kaip ir pradeda dusti (kas nežino, tai pas BX-ą dyzelį duslintuvo galas išeina ne tiesiai, bet užsuktas žemyn ir matyt buvo jau apsemtas). Pirma mintis buvo: "kokia gėda bus, jei ir citroen'as užstrigs"

. Bet paskui pagalvojau, kad dabar jau vėlu trauktis ir reikia spustelti gazą. Spustelėjau, variklio dusimas pasibaigė, bet tada pastebėjau, kad bamperis pradėjo stumti prieš save bangą ir ta banga po truputį didėja (vienu tarpu buvo užliejusi lempas). Na tada aš truputį atleidau gazą ir išdidžiai (tada pagalvojau, kad gerai kad taip pasibaigė ir kad bala nebuvo nei gilesnė nei ilgesnė) išrėpliojau į sausumą. Beje, atrakcija buvo ne tik man, nes ir žiūrovų buvo pakankamai. Ypač buvo malonu stebėti kaip į mane žiūri nuskendusių mašinų vairuokliai (tame tarpe ir BMW). Beje, tada dar nežinojau apie hidrosmūgį ir dabar taip ko gero nerizikuočiau. Su antros kartos BX tai tikrai, nes pas jį kitoks oro padavimas.
Tai tiek.