WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 21:00

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Citroen ir balos
StandartinėParašytas: Rgp 23 2006, 22:30 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Kažkaip, prasidėjus lietų sezonui, įdomu paliko kaip << per gilias balas važiuoja - bo elektronikos pas juos gyvas velnias. Kad bx'as po vandeniu gali važiuot, tai rodė per discoverį, bet ten buvo dyzelius. Pasigirkit per kokią giliausią balą esat pravažiavę ir neuždusę. Pačiam per metus, kuriuos turiu <<, teko važiuot apsemta gatve, kur vandens buvo ~30 cm gylio.

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: Citroen ir balos
StandartinėParašytas: Rgp 24 2006, 07:23 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

MaoDzeDunis rašė:
Kažkaip, prasidėjus lietų sezonui, įdomu paliko kaip << per gilias balas važiuoja - bo elektronikos pas juos gyvas velnias. Kad bx'as po vandeniu gali važiuot, tai rodė per discoverį, bet ten buvo dyzelius. Pasigirkit per kokią giliausią balą esat pravažiavę ir neuždusę. Pačiam per metus, kuriuos turiu <<, teko važiuot apsemta gatve, kur vandens buvo ~30 cm gylio.

As geriau nebandysiu.Maciau,kuo tai kvepia 8) .

XM 2.5 turboD.
Xantia, BX, XM dalimis.

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: Citroen ir balos
StandartinėParašytas: Rgp 24 2006, 08:17 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

MaoDzeDunis rašė:

Nezinau, su liniuote nematavau, bet pasikeliau masinyte aukstyn ir vaziavau per balas pries kurias visokia puiki fokiska technika hendehochino :P

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 24 2006, 08:36 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Per labai gilias balas plaukti neteko dar, bet su pagedusiais aukstos itampos laidais buvo bedu.
Jei isibegejes per didesne pala pralekdavau tai variklis pradedavo purtytis ir netraukti, kol karstis laidu neisdziovindavo.
Pasikeitus laidus viskas susitvarke.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 25 2006, 16:31 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

baikit tokius eksperimentus:
Paveikslėlis
Paklauskit manes per kokia bala vaziuociau dabar ir as jums atsakysiu, kad stengciausi ja apvaziuoti :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 28 2006, 10:18 
Atsijungęs
Pastovusis

Na aš esu važiavęs per pakankamai gilią balą. Tada turėjau 1984 m. BX dyzelį.
Čia maždaug prieš 8 - 10 metų teko po staigios liūties važiuoti.
Važiuoju, žiūriu prie balos stovi kelios mašinos ir nesiryžta vaziuoti, nes baloje jau keletas mirksta. Na aš į aukščiausią ir negazuodamas pirmu bėgiu birbinu. Tik staiga pradėjau jausti, kad variklis kaip ir pradeda dusti (kas nežino, tai pas BX-ą dyzelį duslintuvo galas išeina ne tiesiai, bet užsuktas žemyn ir matyt buvo jau apsemtas). Pirma mintis buvo: "kokia gėda bus, jei ir citroen'as užstrigs" :) . Bet paskui pagalvojau, kad dabar jau vėlu trauktis ir reikia spustelti gazą. Spustelėjau, variklio dusimas pasibaigė, bet tada pastebėjau, kad bamperis pradėjo stumti prieš save bangą ir ta banga po truputį didėja (vienu tarpu buvo užliejusi lempas). Na tada aš truputį atleidau gazą ir išdidžiai (tada pagalvojau, kad gerai kad taip pasibaigė ir kad bala nebuvo nei gilesnė nei ilgesnė) išrėpliojau į sausumą. Beje, atrakcija buvo ne tik man, nes ir žiūrovų buvo pakankamai. Ypač buvo malonu stebėti kaip į mane žiūri nuskendusių mašinų vairuokliai (tame tarpe ir BMW). Beje, tada dar nežinojau apie hidrosmūgį ir dabar taip ko gero nerizikuočiau. Su antros kartos BX tai tikrai, nes pas jį kitoks oro padavimas.
Tai tiek.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 28 2006, 12:38 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Kažkada ir aš laksčiau po balas ;)
http://www.citrina.lt/musu_auto/vovka/Vovka_XM2i_3.JPG

Turėjau problemų su variklio elektronika. Su dyzeliu po to parizikuodavau, bet geriau po balas lakstyti su rimta technika pvz.: UAZ 469 (ką aš ir įsigyjau ;) )

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 28 2006, 15:47 
Kadangi pas mane galas auksciau normalios padeties nepasikelia tai cia pries pora savaiciu teko gedingai is vienos balos vaziuoti atgal, kai pradejo pas keleivius vanduo sunktis.

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: