Julius, Martynas, Audrius, viskas ok su jais. Su tais reguliavimais Julius saunuolis, man irgi pakele masina nemokamai

Visi man yra kazka keite dare ir t.t.
Tai nepasakyciau, kad bendra kultura ten yra gera kai palieki masina su daug smulkiu ir ne visai smulkiu darbeliu... Kazkas vis buna pamirstama. Viena karta ant slegio reguliatoriaus slegio nuleidimo voztuvo radau rakta. (Parvaziaves namo (!)) Langa vasara man keite bene 5ki "specai", vienas moka knapsiuka nuimti, kitas moka vazrstus atsukti, vienas moka langa istatyti, kitas zino kad tas kuris moka istate nekaip, nes langas issoko is remo... Zodziu, "remontas" truko valanda su virsum, plius telefonu taremes kad issiurbliuos senuosius stiklus is dureliu ir salono (buvo isdauztas stiklas), tai pasake "-Musu siurblys labai silpnas, neiseis issiusrbt", paeme is manes 45Lt vietoj sutartu 50Lt ir isvaziavau, reziume tvarkytis po to turejau pats nes barskejo durelese stiklai, o salonas ju tiersiog pilnas buvo. O tas langas toks auksinis man tapo, nes as jos dar per visur ieskojau, nes jie jo neturejo, bet kai atvaziavau tai turejo bent kokius tris ir sake "kas tau sake, kad neturejom?".
Kita istorija buvo kai as atvaziavau tenai pasitikrinti stabdziu,nes kaito priekiniai diskai, viskas jiems ten labai gerai buvo, bet dirbo ne pats Julius, Martynas ar Audrius, o "padejejai". Tai kai jis man uzverzinejo rata tai supratau apie ju kai kuriu "padejeju" kultura technine: rata uzverzinejo belenkaip, ne kryzmai, o viena palei kita varztus susuko ir " Gerai, vaziuok". O kai palieki masina dienai, tepalu keitimui, pakabos tikrinimui, sferu tikrinimui ir t.t. tai kaip manot, kiek zmoniu prie jos prisiliecia ? vienas paliko kazkam kitam nes skamba telefonas kazkas kazka prisuko, kazkas kazko neprisuko, kas keite tepalus, kas filtra, o kazkas seip kazka.
Per daug jie darbais uzsiverte, del to kencia kokybe.
Bet bet kuriuo atveju reiks keisti tepalus, filtrus, greiciu dezej tepalus, varysiu tenai. Stabdzius patikrinti reiktu, bet kad jie stendo neturi :/
Deja jusu pamastymai apie tai kaip mes dirbam banda klaidingi, niekad to debuvo ir artimiausiu metu konvejerio neplanuojam paleist