WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 14:53

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Rgp 14 2013, 16:29 
Atsijungęs

sveiki,

aš nekuriu naujos temos, nes taip pat turiu problemą su aušinimo skysčiu - laša nuo šlangos , kuri jungiasi
į variklį apačioje kompiuterio pusėje. greičiausiai skystis atiteka iš kitos vietos, ten tokia vieta , kad neina
gerai apžiūrėti. gal kas žinote gal čia kokia liga?

kitas dalykas - nušoko plona žarnelė nuo išsiplėtimo bakelio ir aš nežinau , kur ji jungiasi.
gal kas žinote kur jos vieta?

Paveikslėlis

auto: citroen xantia dyzelis 1.9 1995.09
iš anksto dėkoju

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 14 2013, 21:49 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

jajgu klausi apie ta kur persvieciama geltona tai ji jungiasi palei kamsti ishsipletimo bakiuko ir kitas galas ant zemes.

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 16 2013, 21:47 
Atsijungęs

taip ir yra, dar kartą ramiai apžiūrėjau dangtelį jis yra storesnis , o skylutė į žarnelę yra aukščiau dangtelio tarpinės.

ten kur laša, atsukau du varžtus alkūnė atsilaisvino, bet nepavyko nuimti, ten toliau dar viena šlanga uždėta ant tos alkūnės net nesimatė. nu ir reikalai - atrodo kad alkūnė plastmasinė ir gan plonos sieneles, o šlangų prijungta ohoho.

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 17 2013, 00:26 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Geriau paaiškinkit arba kokybiškai nufotografuokit, kas ten per alkūnė, nes sunku suprasti iš teksto. Jei tis ermostato korpuso viršutinis antgalis su keliomis žarnomis, tai jų yra pirkti net naujų su tarpinėmis. Jei variklio gale pečiuko ir aušinimo žarnų bendra dėžutė sujungimui su siurbliu - galima pasidaryti tarpinę arba tiesiog užtepti hermetiku, jei skilę (senuose varikliuose ten aliumas, naujuose mačiau jau plastiką) - susirasti šrotinį ir įsidėti. Sunku pasakyt nežinant, o kad ne liga - tai tikrai. Liga su leidžiančiais žarnų antgaliais būna tada, kai nuo neaiškios kilmės aušinimo skysčių jie apsioksiduoja nežmoniškai :)

ZX 92
P406 2.0HDi 99
Suzuki DR650RSE 96
Ex: 3BX, 2ZX, C5 I, Xantia, Audi 80

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 19 2013, 00:26 
Atsijungęs

tadas1991 kaip supratau iš paaiškinimo, pas mane laša iš variklio gale esančios dėžutės.
pabandžiau fotografuoti, bet ten sunku prieiti, todėl kaip jau išėjo taip jau yra:

Paveikslėlis

iš traktorinės šliaukos iškirpau tarpinę, bet veržiant buvo vienas trakšt ...
dėžutę nuėmiau jau be varžtų, abi auselės nulūžo.

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 19 2013, 01:32 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Jei šitoks http://robetas.lt/catalog/info/lang/lt/ ... D/TD-13860
Tai Robete yra ir kaina apie 30Lt. Lūžo dėl to, kad ten kaip tarpinė dedasi guminis žiedelis O-ring. Iš šliaukos tarpinių tokiem reikalam geriau negaminti - tuomet jau geriau kartonas su geru hermetiku.

ZX 92
P406 2.0HDi 99
Suzuki DR650RSE 96
Ex: 3BX, 2ZX, C5 I, Xantia, Audi 80

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgp 20 2013, 03:06 
Atsijungęs

taip, tai jis :) dėkoju tadas1991 už nuorodą, man tai labai pagelbėjo.
keista kad jis vadinasi termostato gaubtas.
BIRTH, FEBI - tai tikriausiai gamintojai. aš paskambinau į Robetas, taip ten yra už 30 litų.
aš gyvenu Klaipėdos rajone, todėl užsakiau Klaipėdoje už 49 litus, FEBI jei gerai atsimenu dabar.

kaip man gavosi su šita dėžute. aš ją atsukau, iš ten išėmiau tarpinę. visur apvaliau, tarpinę nuploviau.
pasiėmiau silikoną, bet guminė tarpinė (O-ring) gavosi didesnė.
kadangi dėžutės išorinis kraštas apie 15 mm buvo išlūžęs, o senoji tarpinė tapo didesnė, aš pagalvojau, kad man vėl ją išpūs :)
todėl išsikirpau platesnę tarpinę iš padangos. mano klaida kad per stipriai veržiau iškarto, bet pavargęs buvau, o su technika reikia švelniai :)

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007