Variklis gali būti, bet pats BXas ...
Nebenuvažiuos, prieš 6 valandas dužo į Subaru legacy 2008. Aš nekaltas, iššoko prieš nosį per kamštį tarp mašinų nematydamas iš kiemo tiesiai į antrą juostą. Šlapias kelias, padangos nenaujos, pilna bagažinė įrankių ir šiek tiek metalo, o gale dar priekaba ne pati mažiausia, kad ir tuščia. Buvau tik išvažiavęs iš šešto forto žiedo į kovo 11tosios, antra juosta kaip visad tuščia, nes ten sukantys į Dujotiekio sustabdo eilę. Man tai ten, tai ja ir važiavau, antras, trečias, ketvirtas, pasiekiau gal kokią 50-60kmh ir atsirado kažkokia nosis prieš mane. Rėkiau "laisvo elgesio moteris" ir girdėju per du stiklus ir kėbulus ir gatves triukšmą lygiai tą patį iš anos pusės. Nesustojau...
Dar atrodo nesunkai lyginama, bet kažin, ar verta, nes ir taip jau nemažai parūdijęs, o tapo sukraipytas ir sulamošintas absoliučiai visas priekis, visi balkiai ir kiti šūdai, kas aukšyn, kas žemyn, kairėn dešinėn, plastmasės beveik visos priekinės išlūžinėjo, pasislinkęs priekin dešinys lonžeronas, nors lyg tik jo priekis, nes ratai bent iš akies vietoj, tik velnias žino, kaip ant stendo pasirodytų. Parvažiavau tvarkingai, vairo niekur nenešė. Radiatorius atsirėmė į tepalo filtrą, bet nesulamošintas, kažkur truputį varva. Slėgio reguliatorius apsiLHMino, bet su hidraulika irgi visas tvarkoj, gal tik sferą sukrėtė... Kapotą vos atidariau, kišdamas ranką gilyn ir apčiuopom. Iki galo neperlūžo, bet suskilinėjęs, išplėšti ir sulankstyti lankstai. Sulaužyta juostelė tarp jo ir stiko ir manau ir langą pavyks įrašyti dėl kelių skilimų apačioje.
Žodžiu žiauriai gaila.

O mergaitei dar labiau negu man, tiek aš ją privežiojau per tą trumpą laiką.
Šiaip norėjau, kad jis savo nelaimingą gyvenimą baigtų tokia avarija, o ne pūvėsiu išplitusiuoju, bet dar kokiais 5iais metais per anksti.
Kolkas turiu deklaraciją, žiūrėsim, ką ten draudime pasiūlys. Susirašiau beveik per visą aukštį A4tuko suvarytų dalių ar vietų, tai be kokių 3K bandysiu neit į kalbas, na minimum 2-2.5. Kitaip būtų pasityčiojimas iš mano įdėto darbo.
Gerai, vyrukas labai malonus ir draugiškas, nors ir labai susinervinęs tokią mašiną sukalęs. O man kažkaip pavyksta šaltai tokius reikalus tvarkytis.
Prieš trenkiantis galvojau ką čia, senas metalinis automobilis į naują popierinį. Ale vot papulk tu man į ratą pataikyt. Tai subarikui linko sparnas ir bamperis. Ir išmušė ratą. Dar važiuos ir važiuos...