Modez, aš tai paties vietoje pirmiausia džiaugčiausi kuro sąnaudom, kurios neturėtų būti baisios. Dyzelis, IMHO, tam ir skirtas. Juk pirkdamas kad ir XM D12 nesitiki, kad nuo sankryžos darysi visus BMW iš eilės? Tai ir džiaukis tuo privalumu, jei apskritai galima džiaugtis su tokiom dyzelio kainom. O jeigu nori galios, tai, pritarsiu ne vienam forumiečiui, pirk galingesnę auto: benzą arba kokį nors
galingą dyzelį.
Apskritai, kad ir koks
malgis būtų puikus psichoanalitikas

, labai gerai suprantu žmogišką norą, kad mašina važiuotų. Bet, deja, aš (neįsižeisk, taikau labai bendrai) asmeniškai čipuose ir visuose magnetukuose matau lietuvišką varguoliškumą ir provincialumą. Offtopicas, bet būdamas, va, dabar Italijoj, matau visai kitokius reiškinius. BMW, OOOO ir mersai čia gana retas reiškinys (konkrečiai Bolonijoj), daugelis važinėja su Fiat Panda, Tipo ir kitokiais kibirėliais, ybo Škoda, Polo, Lupo etc. Kodėl? Todėl. Paklausiau bičiulio italo, kodėl žmonės neperka galingų mašinų. Todėl, kad nepraktiška, atsakė man. Jeigu kam reikia galingos mašinos, tai perka Ferrari ar pan. Mačiau ir Aston Martin salioną.

Gražu. O apskritai, didžioji dauguma, ypač jaunimas, važinėja vadinamaisiais
motorino, mūsiškai būtų motoroleriais. Ir nesuka jie sau ten galvos.
Apskritai, keista man, kaip lietuviai, būdami tokie auksarankiai čipinti ir tjuninti mašinas, dar iki šiol nesukūrė kokio Aston Martin ekvivalento?