donatas xm rašė:
arunasgsxr rašė:
pirkau vw scirocco

Nu nelygis

Nu ir nurašei mano svajoniu auto....

Dar pries 13 metu man ji įstrigo, kaip tada gerai atrode taip ir dabar - nesenstanti

O vw tai dideliu simpatiju nejauciu

cia man toks modelis kaip pvz.: nemegstu fordu bet mustang'as gera masina -taip ir cia. Uztat kaip pinigine "saugo" tas scirocco - numirė termostatas, nueinu i parduotuve, termostata turi, kaina? (jau galvoju 50-60lt) - 20lt..... Dusles tarp kolektoriaus ir vamzdzio vieline tarpine - 10lt norisi pirkt ir begt kol neapsigalvojo... masina paprastu paprasciausia tai ir nera kam gest

Beje ir citroenas jau parduotas, rezultate gavosi kad mainiau jį į široką ir damokėjau 50lt gaila buvo citroeno - nezmoniskas darbo valandu kiekis i ji idetas ir 3000 pinigu... Gerai aisku, susipazinau su hidropneumatika, pirma kart keiciau varikli, sankaba, paskirstymo dirza, kad ir granata su guma

- juk tai jau kazkokia patirtis

Suzinojau kad jei turi diesel tai nereiskia kad gali per kiekviena potvyni plaukt, nu ir dar kad kita kart dyzeline mašina nesusigundyt

Aisku sis bx buvo pirktas atsitiktinai - teises jau buvo netoli, ir tiesiog reikejo mašinos važiuot. Jau taupiau lietuviskus ant mazda 121 (norejau "ikalt" 1.8 benza, kad butu mažyte greita miesto mašina + mano įsitikinimu vienai šik*ai vežt nereikia dideles mašinos), ir draugas sako yra kas parduoda ale ledini citroena - o a jo gerai perku

tik cia buvo ledinis is tos serijos vaziuoju 2 metus ir nieko nedariau - rezultate nepriziureti vaziuokles-pakabos mazgai... Patarciau is tokiu "nieko nedarytoju" nieko ir nepirkti

Žodžiu mašina buvo smagi ramiam važiavimui, ilgesnem kelionem tik biski truko "atributikos jaunimui" nu žinot rankinis stabdantis gala, turbinos, sukimo momento, arkliu... kažin ar čia mane suprasit

Taigi manajam auto parke šiai dienai "išliko" tik dvidures, kaip ir sportines masinos poršas ir naujokas širokas, ai dar ir skerdziamas sidabrinis BX yra jei kam reikia galinio tilto (anot ankstesnio savininko tiltas restuaruotas, ir pats mačiau kad ratai nekliši), ar tai veliuro salono kreipkites

...tai ir prirasiau