Sveiki, citroniečiai!
Tikiuosi, temos autorius neužpyks, kad temą pakeliu aukštyn
Mat, visai neseniai aš irgi tapau laiminguoju „citrinuku“ (noras juo būti brandintas bene 10 metų

): įsigijau Xantia 2.0 16v, variklis
RFV (XU10 J4R), automatas. Mąstau įsidėti dujinę įrangą, nes vien tik benzinu važinėti neapsimoka jokiais išskaičiavimas (nebent ne pats už jį mokėtum

)...
Prisiskaičiau įvairių nuomonių ir šiame forume, ir kituose (pvz.,
ADS) apie pliusus, ir, kas svarbiausia, minusus, tad klausimas kyla toks: kokios „kartos“ dujinę įrangą man vis tik labiau apsimokėtų montuoti?
Buvau apsilankęs
UAB „Propanas“, tai jie man pasiūlė „įpurškimą“ (berods, BRC, už ~2600 Lt).
(Įdomu, ar galima su jais derinti kai kurių atskirų įrangos komponentų pakeitimą kitais, ne iš „to pačio komplekto“, pvz., purkštukai – ar tikrai tie „Keihin“ turi tokį magišką poveikį veikimui/važiavimui, ar čia tik prabangos reikalas (kiek girdėjau, vienas kainuoja apie €60))?O gal – Sequent (labai gražiai
čia apie ją rašo...)?
Ir pabaigai, klausimas tiems, kas visai neseniai turėjo reikalų su jau minėta UAB „Propanas“: ar tikrai jie viską kultūringai sumontuoja? Kokį dujų įpylimo vožtuvą montuoja: į posparnį, ar (kas būtų visai puiku) —
šalia benzino įpylimo, po dangteliu (mačiau čia viename filmuke apie BRC)?
P.S.: nesibarkit smarkiai, jei kas nepatiks mano žinutėje – ne tankiai tenka į forumus rašinėti...