WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Bir 18 2025, 16:50

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 78 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Valytuvai
StandartinėParašytas: Gru 02 2008, 22:59 
Atsijungęs
DUK moderatorius
Vartotojo avataras

Blxx, nesuprantu, kaip su valytuvais galima važinėti metus... ar tuo labiau du... Keičiu komplektus kas sezoną, ir tai manau, kad reikėtų dažniau, kas pusmetį, kaip padangas :) Priekabus esu matomam vaizdui pro langą, ko gero ir dėl to, kad trumparegis esu, akinius nešioju, tai ypač prietemoj, sunku darosi. O man ir nuliovi gerai nevalo, nes vis koks šūdas prilimpa prie gumikės ir palieka pėdsaką :D Nu nestosiu gi aš tos gumikės smaukyti prie kiekvienos sankryžos.
Berėmiai. Kažkas man irgi juose nevisai patiko, bet... dabar nepamenu kas :) Matyt nieko rimto, kad nepamenu. O dar tos pokštas kartais su Valeo Silencio būna, kad cypia tyliai, betlaba įkiriai :) Bet nieko, gerom kainom gaunu, tai negaila keisti. Saugumas svarbiau :!:

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 04 2008, 09:48 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Kosmoz rašė:
Taigi, jei pavyks pakeisti beremiams valytuvams gumeles - pasikeisiu, del tu keliu uzmetamu lasu nepergyvensiu ir vazinesiu su "sustrais" valytuvais, jei gumyciu pakeist nepavyks - tikrai daugiau nepirksiu beremiu, neverti jie tu pinigu.

Garantuoju 100% kad tu ten nieko nepakeisi. Nevalo? Mesk lauk ir daugiau tokiu nepirk. Pabandyk kitu firmu, pradziai nuo pigiausiu "Alburnus", man paciam idomu kaip kitu gamintoju, nes as neturiu galimybiu isbandyt. Is patirties: beremiai ant ex caddy valo jau 4 metus, gamintojo klaida ( KIA) vartoja Compact serija, valo puikiai, darzine su beremiais metai laiko- puiku, naujam caddy jau keiciau originalus i valeo, orginalai atlaike 1.5 metu. Kol kas Valeo valo. Subaru legacy beremiai nepasiteisino, dryziai ejo nuo pat uzdejimo, keisti i paprastus. Jeep Liberty: beremiai pravalas, deti paprasti. Is << Valeo Silencio beremius siulo tik C2/C3, C5 ir Xsara automobiliams ( senojo tipo), Compact revoliution serija siulo vos ne kiekvienam. Aurimas matyt nori but pirmasis bandomas triusis, lauksim jo komentaru.

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 04 2008, 10:18 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

ArvydasAS rašė:
manau, kad reikėtų dažniau, kas pusmetį, kaip padangas :) Priekabus esu matomam vaizdui pro langą... O man ir nuliovi gerai nevalo, nes vis koks šūdas prilimpa prie gumikės ir palieka pėdsaką :D Nu nestosiu gi aš tos gumikės smaukyti prie kiekvienos sankryžos.

:appl:

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 06 2009, 22:47 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Kilo klausimas del Xantios valytuvu ziema. Nepykit, jei buvo tokia tema.
Praeita ziema prie 0 prisaldavo sniegas ir patys valytuvai prie stiklo, nors pusdavo oras tiesiai i langa. Sia ziema su kitom minkstesnem gumelem vel tas pats. Kas mate, tas sake primakart mate toki dalyka. Net juokiasi is manes ;]. Ar cia Xantiju problema ar nemokejime elgtis? Jei nesunku, su durnais komentarais eikit siknon ;].

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 06 2009, 22:51 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

olis rašė:
Kilo klausimas del Xantios valytuvu ziema. Nepykit, jei buvo tokia tema.
Praeita ziema prie 0 prisaldavo sniegas ir patys valytuvai prie stiklo, nors pusdavo oras tiesiai i langa. Sia ziema su kitom minkstesnem gumelem vel tas pats. Kas mate, tas sake primakart mate toki dalyka. Net juokiasi is manes ;]. Ar cia Xantiju problema ar nemokejime elgtis? Jei nesunku, su durnais komentarais eikit siknon ;].

O prieš važiuodamas juos atpleši nuo stiklo ar bandai valyt,o jie prišąlę?

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 06 2009, 23:10 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Kaip patare seni vairuotojai, tik pasildes stikla kol patys atkimba svelniai nudauzau leda, o tik tada valau. Net jei slapdriba, valytuvus nupurtau, stikla nuvalau, tai pradzioj valo labai gerai. Pavaziavus kilometra, apkimba sniegu, toliau sala sniegas, po to gumeles pakyla virs sniego. Net purksdamas specialu skysti, situacija tokia pat.
Man toks itarimas, kad tai del to, jog valytuvai yra zemiau nei puciamas oras, tai apatine stiklo dalis vaziuojant uzsala zemiau nulio, todel sniegas toje vietoje greitai prisala prie gumeliu.
Beje, Xantia 94

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 06 2009, 23:57 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Niekad su tuo nebuvau susiduręs.Tai tu pakelk tuo valytuvus kokiu centimetru,tik žiūrėk,kad nenudaužytų gumos šoninės

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2009, 09:03 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

a pas mane toyotoj yra speciali juosta priekinio lango apacioje kuri mygtuka nuspaudus sildoma kaip ir galinis stiklas, geras navarotas ir valytuvai greitai atitirpsta ;)

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2009, 10:36 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Cituoti:
a pas mane toyotoj yra speciali juosta priekinio lango apacioje

Kokia įtampa į tą juostelę eina? Kokie ten dažai naudojami (grafitas?), gal kas bandėt pasidaryti?

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2009, 10:56 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

na zinai neardes as ir nedares ten gamykliskai stovi

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2009, 11:57 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Caribou rašė:
Sveiki kolegos, norejau pasidometi kokius valytuvus jus renkates? Ar Valeo kaina atitinka kokybe? 80 litu uz vairuotojo valytuva :?: :?: :?:

Na nezinau del tu Valeo,man svarbu,kad gerai valytu,as pvz mamoj Maxsimoj visadaperku kai reikia ir ne is brangiausiu,mokejau 7 lt pries puse metu ir patenkintas,valo kuo puikiausiai iki siol :mrgreen:

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2009, 15:11 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

tulia rašė:
Caribou rašė:
Sveiki kolegos, norejau pasidometi kokius valytuvus jus renkates? Ar Valeo kaina atitinka kokybe? 80 litu uz vairuotojo valytuva :?: :?: :?:

Na nezinau del tu Valeo,man svarbu,kad gerai valytu,as pvz mamoj Maxsimoj visadaperku kai reikia ir ne is brangiausiu,mokejau 7 lt pries puse metu ir patenkintas,valo kuo puikiausiai iki siol :mrgreen:

Aš perku gumeles Senukuose. Maximoj truputį būna. Kaina vos pora litų, susirandi pagal minkštumą, grafito kiekį... Pakeisti gumeles daug paprasčiau nei valytuvus. Ir pigiau. Aišku, jei mechanizmas nera išlauzytas.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 07 2009, 16:33 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Xzibit rašė:
na zinai neardes as ir nedares ten gamykliskai stovi

13.3 ar 13.8 man regis, kaip ir i galini stikla.

06' BMW X5 4.8is ex
11' BMW 335i 6mt ex
09' BMW 335xi

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 08 2009, 20:16 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

olis rašė:
Aš perku gumeles Senukuose. Maximoj truputį būna. Kaina vos pora litų, susirandi pagal minkštumą, grafito kiekį... Pakeisti gumeles daug paprasčiau nei valytuvus. Ir pigiau. Aišku, jei mechanizmas nera išlauzytas.

Klausimas Nr.1 : kaip nustatomas tinkamas minkstumas?
Klausimas Nr.2: kaip nustatomas tinkamas grafito kiekis?
Gumeles lengviau pakeist nei pati valytuva? Pirma kart girdziu.....Apsvieskit proceso eiga trukme.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 10 2009, 09:29 
Atsijungęs
Senbuvis

xamai,prasei apie kitu firmu valytuvu kokybe.
geras prietelius dirba alburnus.na sugalvojau pabandyt ju beremius savo ZX -kaina 9lt.valytuvo ilgis -kaip gamintojas rekomenduoja.dabar pasakysiu kas gerai ir kas blogai
gerai-kad valo tyliai.
gerai-aerodinamika. prie gusingu veju,vaziuojant apie 100km/h valytuvas nesokineja nuo stiklo.kas budinga valytuvams su remu.
blogai-ne pagal standarta idetas valytuvo laikiklis.nes su kitu firmu tokio ilgio valytuvais galas neuzlipdavo ant stiklo tvirtinimo gumos
blogai kad po 3men.pradejo atsirasti valanat dryziai,ir nenuvalomi plotai lyg gumele valymo eigoje uzlinksta.
stiklas apynaujis keistas 2007 vasara.

Paskutinį kartą redagavo 1 liuka. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 78 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007