Dominykas rašė:
rankenytes nerado. pas kabliu ten mandras reikalas. atleksiu-parodysiu...
jaigu ne silencine gumos ivore ten kur apacioj po masina kur kliba tai jis man nebutu tiek aiskines apie automobilius ir butu tikrines nuodugniau

blemba bet zmogui nepavyko yrodyt kad valytuvas ir neturi gryst...reiks vestis Tada kartu.
Neteisingai šnekėjai, man irgi bandė prie to valytuvo kabintis abudu kartus

Valytuvas į savo vietą puikiausiai sugrįžta, ir stovi joje net kelias sekundes, kol vėl sudirba laiko relė ir pavalo. Tam tarpe reikia pastatyti rankenėlę į nulinę poziciją ir turim valytuvą savo vietoje. Viskas pagal 78tųjų technologiją, juk valytuvų variklis, kaip ir visas mašinos priekis, ten nuo VISA.
Asilų beretės dėl tokių priekabių, bet, aišku, geriau tegul visą počką tokių prirašo, kuriuos paskui lengva atsimušt, negu kad prirašo visokių ten kėbulų, surudijusių kėbulo numerių ir skysčių prasisunkimų...
Bet jei visa kita būtų gerai, dėl tokio dalyko iki apsišikimo ginčyčiausi ir prašyčiau imti ir vietoje ardyti valytuvo variklį, kad jis man rodytų, kurioj vietoj ten tie kontaktai, pagal kuriuos turi išjungus valytuvą pastatyt į neutralią poziciją... Arba rodyti dokumentą, kuriame parašyta, kad privalo taip veikti visuose automobiliuose nuo kažkelintų ten metų... Paprasčiausiai netgi valytuvo relė neturi šitos funkcijos. Galvojau pradžioj ir aš, kad taip neturi būti, ir ant langų purškiant, galvojau, kad turėtų automatiškai valyti - nifiga, čia ne šiuolaikinis bolidas ir automatischen nevyksta, reikia pačiam rankytėm padirbėti rankenėles pamaigyt

Čia yra lygiai ta pati magija, kodėl VAZ 2101 praeina TA be dešinės pusės veidrodėlio, GAZ 21 praeina technikinę be saugos diržų, o M401 be posūkių.
Motoroleriui kažkada irgi prikibo, kad nėra dešinio veidrodėlio. Sakau: įrašykit, bet aš ateisiu su gamyklos reklaminiu bukletu, kur 93čių metų modely yra tik kairys veidrodėlis, ir ką tuomet? Prikibo, kad nešviečia priekinis žibintas beveik, bet tais pačiais 93čiais į tą modelį montavo viso labo dvi 15W kaitrines lemputes, tai ką man daryt, dėl TA reikalavimų perdirbinėt transporto priemonę?
Jei jauties nuskriaustas, visuomet galima apeliuoti. Bet reikai jausti teisybę pakankamai, t.y. geriau dugnas būtų be skylių ir slenksčiuose bent 50proc likę skardos, o ne stiklo pluošto