WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 15:08

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Gru 13 2007, 22:08 
Sveiki citrinieciai, nutariau prisideti prie jusu burio.Pats esu is tu tikru lietuvių kurie servizus kiek skriaudzia ir savo ratus remontuoja patys.Citroen xsara 98 m 1,8varik pirkau dausta, teko pavarkt su priekine dalim Aisku taivanski sparnai ne visai i tema buvo ir nelabai supratau kam francuzas bamperi pririso su troseliu.Seip masiniukas tai visai smagus .Neblogos medziagos salonui,gera garso izoliatcija.Aisku kuro mieste us tai galetu valgyt ir maziau. : : Jeigu arciau temos ,tai kas tai rase del priekinio rato spyruokles girzdesio palijus .Tai ar tikrai ten buvo kryzeliui beda :!: .Nes mano masiniukej ner tokiu daiktu ,o ratas palijus tikrai vaira sukant girgzda Manau,kad atraminem guoliui galas ,ar dar kokiais tenbudais pospiruokle renkasi purvas.Gal kam teko ardyt ir galetu patart Tai is anksto dekoju

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 14 2007, 09:47 
Atsijungęs
Plepys

Tai tau ratas ar atraminis guolis traska.Ten ner daug guoliu ir ner kam trasket.Atraminis guolis gali saudyt,pusasio guolis tolygiai trata,granata jauciasi kai kertasi,o rato guolis gaudzia,bet nesaudo.Daugiau daliu kaip ir nera.

BX GTi 4x4 1991

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 14 2007, 10:04 
tinta rašė:
Sveiki citrinieciai, nutariau prisideti prie jusu burio.Pats esu is tu tikru lietuvių kurie servizus kiek skriaudzia ir savo ratus remontuoja patys.Citroen xsara 98 m 1,8varik pirkau dausta, teko pavarkt su priekine dalim Aisku taivanski sparnai ne visai i tema buvo ir nelabai supratau kam francuzas bamperi pririso su troseliu.Seip masiniukas tai visai smagus .Neblogos medziagos salonui,gera garso izoliatcija.Aisku kuro mieste us tai galetu valgyt ir maziau. : : Jeigu arciau temos ,tai kas tai rase del priekinio rato spyruokles girzdesio palijus .Tai ar tikrai ten buvo kryzeliui beda :!: .Nes mano masiniukej ner tokiu daiktu ,o ratas palijus tikrai vaira sukant girgzda Manau,kad atraminem guoliui galas ,ar dar kokiais tenbudais pospiruokle renkasi purvas.Gal kam teko ardyt ir galetu patart Tai is anksto dekoju

ZX'o pakaba tokia pati, važinėjau ir su juo ir dabar su Xsara. ZX'ui atraminiai guoliai Meharyje kainavo po 30Lt. Man irgi sukinėjant vairą jausdavosi toks nemalonumas.. Išsiardžius paaiškėjo, kad visai ten tų guolių nebėra, net sutrūkęs vienas žiedas.
P.S.: pirkdamas detales, prašyk pažiūrėt, ar netinka nuo Peugeot 306, nes dažniausiai tinka, o kaina būna, kad skiriasi nuo <<.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 14 2007, 11:00 
Sveiki ,Su visom priekinio kelmo gumom, granatom ir guoliais rato viskas tvarkoi.O pavaziavus zvirkeliu,sukiojat stovint vaira garsas toks kai sauja akmenu kas po spiruokle prigrustu..Gal ten ir nereiketu sukt galvos su remontu, be jausmas nekoks.Dabar pasale viskas tvarkoj jokiu garsu ner .Bet ateity reikes ardytis keist atramini guoli.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 16 2008, 12:29 
Stovi mano masiniukas siuo metu servise, isarde ir visi pakraupo, ten kur atraminis gulis tai purvo kalnas, irkas blogaiusia ten nera jokios apsaugos kad jis nepapultu. tai esmej keicia nauju, tik va sako neaisku kiek jis laikis. nes purvo patekimo ten nesustabdysi... ir dar sake kad reiks amortinka su laiku keist, nes biski tepaliukai jau buzojas :(

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 21 2008, 13:12 
nu va, islaidos... pakeite atramini guoli, isvaziuoju is serviso patenkintas, ogi blin bilda visas priekis :D, nuvarau atgal sako tau reikia amortika keist :shock: nes tipo kol keite parejo, tainet nzn kaip taip gali buti,pries tai jis tikrai geras buvo :(, tokios nauienos, dabar laukiu kol is mehario amortikus parves :(.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 21 2008, 13:24 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

giedriusr rašė:
kol keite parejo, tainet nzn kaip taip gali buti,pries tai jis tikrai geras buvo :(

Stverk servismenus už subinės, ir gerai papurtyk. Nebūna tokių stebuklų, kad stovint mašinai per kelias dienas amortikai pareitų.
Sulaužė (deformavo pvz) arba demontuodami, arba,- kur kas realesnis variantas,- pakeitė, įstatydami žinomai blogą. Ne veltui ir perspėjo; kad "teks keisti". ;) Reikėjo išsyk paereikalauti savojo seno amortiko; juk atsimeni, kaip jis atrodė, ir kiek buvo apsisiusiavęs (jei išvis buvo).

Grasink teismais ar kuo tik galvon šaus- stebuklų, kad stovint mašinai, ir būtent servise, nusprogtų amortikas, paprasčiausiai nebūna. Tą laisvai konstatuos bet kuris teismas. Tegu stato naują už savus pinigus; tiek amortiko, tiek jo pakeitimo kainą.

Ir kuo besibaigtų istorija, į tą servisą kojos nebekelk, jei mašinoje dar likę sveikų detalių, ir jei jos tau reikalingos. Vogti sveikas dalis-kai kuriuose servisuose paplitusi praktika.

Paskutinį kartą redagavo 1 proffanas. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 21 2008, 13:53 
esmej. yrataip daliu jie tai nepakeite, esu 100 proc isitikines, bet kaip man aiskina, gali but taip kad, kai su pneumatiniu atsuikinejoamortika virsuj atsisuko, kazkas amortiko vu\iduje, ir tipo uzsukt negali.
Tai va taip va o :( ir kaip visada blogaiusia yra tai kad neturiu cekio, :(

gal kas zino kur tvarko amortikus? na restauruoja, kazkaip butu gaila ismest... juk jis tikrai geras buvo. veiksmas utu gerai siauliuos ar panevezy . :cry:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 21 2008, 16:11 
proffanas rašė:
giedriusr rašė:
su pneumatiniu atsuikinejoamortika virsuj atsisuko, kazkas amortiko vu\iduje, ir tipo uzsukt negali.

Nu tai ar tavo tai turi būti problemos? Jei jiems šaus galvon lietaus daviklį su kuvalda remontuoti, nenuėmus jo nė nuo stiklo-ką; irgi už savus stiklą pirksies? :shock:

nuva ryt varau atgal pas juos, tai prizadejo istaisyti klaida :)

tiem kas gyvena tokiuose miesteliuose kaip pasvalys:varykit masinas i rimtus servisus i didesniusmiestus. nes cia tokios pievos kad neduok dieve, ir kainos baisios.

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: