WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 12 2025, 11:30

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Sau 02 2009, 12:57 
Sveiki,

Pasiskaitinėjes forume radau atsakymą savo mažai problemėlei. Užkurus šaltą mašiną (picasso 2001 2.0hdi) na maždaug 20-30 sekundžių netolygiai dirba, pulsuoja apsukos, paskui jau dirba normaliai, o pavažiavus kelis km dingsta ir baltas dūmas. Taigi kaip suprantu pakaitinimo žvakės-(ė) jau nebetinkamai atlieka savo darbą.
Taigi kurioje vietoje yra tos žvakės? Kokie spec. įrankiai reikalingi keičiant? Ir kokia maždaug 1 žvakės kaina? :)

Į viršų

StandartinėParašytas: Sau 05 2009, 22:24 
Atsijungęs
Naujokas

:labas: cia netik zvakes kaltos gali buti....bet patikrint nepakenks.Jei zinai kur yra purkstukai,tai rasi ir zvakes,nes jos praktiskai lygegreciai purkstukams isuktos ir visos sujunktos bendru laidu virsutineje dalyje.TIK NESKUBEK KEIST,nes as irgi pakeiciau geras zvakes.Neskubant isukti imanoma.
sekmes.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 06 2009, 16:05 
Na, o kas dar gali būti? Šiaip mašina esant bemaž -20 laipsnių temperatūrai vedasi kuo puikiausiai, tai kompresijos nebuvimą atmetu.

Į viršų

StandartinėParašytas: Sau 06 2009, 16:20 
Atsijungęs
Naujokas

Variklis purtytis gali del purkštukų.Pas mane tai orams atvesus rytais nenorom vedasi,tas jau pasijaučia nuo +5,o dabar ryte tik iš 4-5 karto. :roll:

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 06 2009, 18:55 
Tai va, tas mane ir nervina, kad tom jau posenėm mašinom reikia dafiga tvarkymo. Purkštukai, siurbliai, škyvai, fap, egr.... Guodžiu save, kad kai pirkau automobilį šių subtilybių nežinojau :) Draugas turi tdi pasata 1999m tai jau antri metai pila kurą iš kanistrų net nefiltruodamas ir važiuoja laimingas ir mažiau ryja nei hdi ir geriau traukia...

Į viršų

StandartinėParašytas: Sau 09 2009, 17:42 
Pas mane kitas "draugelis" toki pat passta uzsitratines tvarko ir kankinasi su ipurskimu. Taigi kai perki sena triperi i masinos marke nera ka ziureti, o tureti omenyje kas ir kaip pries tai vazinejo.
Pabandyk kitus degalus. As pusantru metu su LUKOIL degalais vazinejau ir sia ziema tokia pat problema kaip cia aprasyta, plius degalu sanaudos litru padidejo. Siandien uzsipyliau STATOIL, bandysiu ziureti, gal STATOIL priedai isvalys man purkstukus.

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: