Sveiki,
nusižiūrėjau 2003.09 c3. Pravažiavęs 130.000km. Nuvežiau į servisą ir rezultatai tokie:
reikia keisti išminamąjį sankabos guolį (niekur neradau jo kainos. c4,c5, kitų modelių radau, šio - ne);
galinius amortizatorius;
stabdžių kaladėles ir diskus (visus);
stabilizatoriaus traukes;
diržus.
Plius, reikalingas kėbulo remontas - daug pabraukymų, pabraižymų, įskilęs priekinis stiklas (keleivio pusėj apie sprindį. Panašu, kad nuo akmenuko). Tik aš kol kas neplanuoju jo daryt, nes mano pirma mašina, tai bent pusmetį noriu pavažinėt ir pati dar viską pabraukyt

Dar gan greit duslintuvą visą pakeist reikės, tai, kaip suprantu, 600-700lt.
Komplektacija tikrai ne pati geriausia, o ir mašinytė, kaip supratot, padrožta. Lietuvoj auto penkis metus, čia nuvažiavo apie 50.000km, vairavo moteris (kas man asmeniškai neatrodo didelis pliusas, žinant, kaip mes neprižiūrim mašinų).
Tai dabar ir mąstau. Prašo 5500lt. Iš vienos pusės man patinka, kad pati viską susitvarkysiu ir žinosiu, kad tvarkyta ne ant pardavimo, o sau. Iš kitos pusės kaip ir skauda tiek sukišt iš karto pinigų į auto, žinant, kad vėliau tikrai neparduosiu daugiau, nei už 5000lt... Dar iš kitos pusės - kiti tų metų auto ~ 7000 kainuoja.
Kokia Jūsų nuomonė? Ar tokios būklės (labai stengiaus ją kiek įmanoma aiškiau aprašyt

), metų ir ridos auto vertas šitų pinigų?