Geras

jo grynai ta, ant lango buvo 6300

Mum kaip tik patiko, kad nera el langu ir pan. Kondiskes aisku reiktu, bet na masina zaisline tai dzin

Bijojau kad bus lavonas masina, bet aciu likimui, techniskai lb geram stovy, tik lempa sugadino plovykla kuri plovo varyklio skyriu, nes varykliukas neveike nes viduj koks litras vandens buvo

tai 185lt invensticija i zibinta buvo. Dar neveike valytuvai, bet netaisydamas sugebejau pataisyti-buvo kompiuterio durniavimas, reikejo reset'inti. (6min darbas)
Technikines neprajo del lempos, tai db turim jau reiks varyti tech

Kad nera cd grotuvo man pliusas, nes cd jau atgyvenes dalykas, patogiau USB tai turbut butumem vistiek keite i mage su usb. Zodziu radom kiekvienas kas kam tinka

Balta spalva liuks nes lengva priziureti ir dazai pigus

Siaip mes i Nissan Almeras N16 zejom, bet kai pastoviai sudrostas atvarydavo net uz 8000lt tai nupirkau ta zaisline C3, nes maniskei ispanijoj patiko

O kadangi jai masina tai man gerai, jei jai gerai.
Del sidabrines-tai sakes

DD O mes Nissan'a zejom a spaspaudziau gaza (ten 100Kw varyklis buvo 1.6L) tai apsukos buvo ~ 3000 o dumu TOOOKS debesys nuejo, kad zmones bego aiskteleje

O su C3 net nesimato dumu net ir ant 3500.
Ne melynos nezejom

Ade rašė:
Taip taip, tą pačią žiūrėjom mes:D Bet nepatiko man, kad balta ir komplektacija ta prastesnė. Dar buvo užrašęs kainą ant lango 6300, nes kažkas paklausė, ko taip pigiai (už 5900) parduoda:D
Dar žiūrėjom vieną /02 sidabrinę, toks vaikinas jaunas ją pardavinėjo. Juokingiausia buvo, kad kai apžiūrinėjom tą mašiną, užgesinus variklį ji nebeužsikūrė daugiau...

ir šiaip ta prastokai atrodė, labai juodas dūmas ėjo.
Na aš labai tikiuosi, kad viskas ok bus žiemą!
O nežiūrėjot tamsiai mėlynos pas vaikiną netoli Vilniaus? Ar nebuvo tada tokios kai pirkot?