tadas1991 rašė:
Vožtuvų dangtelio 20Nm ir man atrodo, kad ten 7mm. Jei klystu ir 6mm, vistiek tai yra normaliai... bet tik kai tas dangtelis imamas ne dvidešimt penktą, o pirmą ar antrą kartą. Savo benzui 1,6i XU5 tiek ir priveržiau 20Nm, nes dangtelio ėmimas buvo daromas pirmąkart (alsuoklio žarna suveržta buvo gamykliniu vienkartiniu chamutu) ir sriegiai su varžteliais dar idealūs, tad ir tiek laiko be problemų.
Tai plastmaskei 25Nm nėra daug. Faktas, kad reikia pažiūrėti į tą darbą mechaniko akimi, ir problema išsispręs. Žiedelis ir filtro lizdas irgi turi būti gerai sutepti, prieš sukant. Man kažkaip atrodo, kai kai keičiau, tai tam komplekte buvo ne kvadratinio profilio žiedas, o apvalaus, t.y. O-ring tipo. Toks lenda į lizdą keturgubai lengviau...
man irgi kilo tokia mintis, kad jei butu apvalus eitu lengviau, nes tas keturkampas isistato taip rombu i savo vieta ir islenda placiai kampu i isore. ryt vel uzmausiu ta zieda ir pabandysiu sukt kiek tik eina, nes be ziedo irgi gal negerai, leist neleidzia lauk, bet gal koki ora gaudo ir necirkuliuoja, maza ka

C5 III 2.0HDi 103kW 2010

C̶5̶ ̶I̶I̶ ̶1̶.̶6̶H̶D̶i̶ ̶8̶0̶k̶W̶ ̶2̶0̶0̶5̶

X̶s̶a̶r̶a̶ ̶I̶I̶ ̶2̶.̶0̶H̶D̶i̶ ̶6̶6̶k̶W̶ ̶2̶0̶0̶1̶