WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 14 2025, 22:37

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Tachometro rodyklė nukrito
StandartinėParašytas: Kov 14 2004, 17:23 
su tachometru bedos atsirado nuo pat mano XMo 2.1 td12 pirkimo, is pradziu veike gal pora dienu, paskui mire, dabar atsigauna gal pora kartu per menesi bet iki auto uzgesinimo, vel uzvedi ir nebeveikia. Kazkur girdejau, kad reikia kazkokius kontaktus perlituoti, o kokius velniai zino, siaip servise uz ta gedima praso 100lt, ie neaisku ka jie ruosiasi daryti. Gal kas zinote kame saknys HELP :(

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2004, 18:57 
Atsijungęs
Naujokas

paprastai ten kompas buna pamires ,ypac su tokiais simptomais ,kai tai veikia, tai ne.
Bet gali buti ir kontaktai ,arba davikliai vienas ant siurblio ,kitas ant gr.dezes.BEt cia retesnis gedimu variantas.
Paprastai ikisus sutvarkyta ir perprogramuota kompa viskas susitvarko.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2004, 20:28 
Gali būti kad prietaisų skydely bėda būna atsipurtę litavimo taškai (dyzeliams ypač). Bet pradėk nuo daviklių pampyk už laidų ar koks nenutrūkęs(davikliai kur Audro rašė).

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2004, 20:43 
audro rašė:
paprastai ten kompas buna pamires ,ypac su tokiais simptomais ,kai tai veikia, tai ne.
Bet gali buti ir kontaktai ,arba davikliai vienas ant siurblio ,kitas ant gr.dezes.BEt cia retesnis gedimu variantas.
Paprastai ikisus sutvarkyta ir perprogramuota kompa viskas susitvarko.

As taip pat linkes manyti, kad kompas, nes kai pries vedant moto paneleje uzsidega geltona lempa su variklio siluetu jis pradeda veikti, bet tik iki uzgesinimo. Siaip tai mano auto garaziniu elekrtiku pedsaku sociai. Klausimelis: as tas kompas tvarkomas ir mazdaug kiek lt.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2004, 20:57 
Atsijungęs
Naujokas

JEi pas tave dar uzsidega ir kompo siluetas yar galimybe ,kad ir tas potencikas-daviklis ant siurblio grybauja,ta prasme ne tik tai kompas.
Pas mane kompas sutvarkytas ir perprogramuotas 80 Lt.Bet jei bus ir datcikas tai sudetingiau ,nes sveiku sunku gauti.As dabra ieskau nes jau vieno reikia iri taip.Siaip jis vaziavimui neitakoja tik ismetimo duju kokybei .

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 15 2004, 08:00 
Kie maciau dyzeliniu XM-I kas antras buvo su neveikianciu tachometru, mano irgi neveikia...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 15 2004, 10:45 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

daznai buna tiesiog fishkes nesumautos arba kontaktai oksiduoti. pas mane xm buvo tas pats - nuemem pas Alvyda akumuliatoriu, nes reikejo keisti, o po juo - dvi fishkes atjungtos. Sujungem ir atsigavo spidometras :)

Xantiai taip pat neveike. Bet ten buvo paties skydelio ploksteje vienas takelis prideges, tai teko sulituoti ji pasiemus papildoma vielyte.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 15 2004, 12:50 
Cia ne fiskes atjungtos. Buna 5 dienas veikia gerai, po to pastoviai guli, veliau pradeda iki max sokineti.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 15 2004, 13:13 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Ant tachometro kompo korpuso stovi tokia relyte, per kurios kontaktus paduodamas maitinimas kompui. Patikrink ja ar neperdegus, ar kontaktai nuvalyti. Pas mane buvo beda butent joje.

C5 II V6 APD by Carlsson

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 21 2004, 14:38 
Aciu visiems uz patarimus, pas man buvo kompas pamires, tiesa ir tebera, nes as nuo veikiancio sau pabandziau ir .....eureka veikia kad ji kur galas, tai vot reiks kompa tvarkyt, nors svarbu kad priezasti radau. :)

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: