WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 14:53

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 4 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Vas 02 2006, 18:45 
Sia tema buvau uzdaves jau klausima bet matyt daugumos mano klausimu apsuptyje jis liko nepastebetas. tad paklausiu atskirai, man toks vaizdas kad nevaiksto antifrizas. Jei atsuku nuorinimo tuos varztus tai pro juos jis islekia, kaip ir geras zenklas, bet va jo lygis kyla ties ipilimo vieta ir tada uzkaista masinabuna kad pakyla iki kokiu 90 ant laivu apsuku (pradeda garuot radiatorius, berods jis). ar galki buti ten kur nors kas uzsikise ar kaip? Antifrizas keistas pries didziuosius salcius. Labai tikiuosi pagalbos nes nelabai i kelia isvaziuot galiu, baisu uzkaist kur pakeleje. Dekui

Į viršų

StandartinėParašytas: Vas 02 2006, 19:33 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Xpoint rašė:
Sia tema buvau uzdaves jau klausima bet matyt daugumos mano klausimu apsuptyje jis liko nepastebetas. tad paklausiu atskirai, man toks vaizdas kad nevaiksto antifrizas. Jei atsuku nuorinimo tuos varztus tai pro juos jis islekia, kaip ir geras zenklas, bet va jo lygis kyla ties ipilimo vieta ir tada uzkaista masinabuna kad pakyla iki kokiu 90 ant laivu apsuku (pradeda garuot radiatorius, berods jis). ar galki buti ten kur nors kas uzsikise ar kaip? Antifrizas keistas pries didziuosius salcius. Labai tikiuosi pagalbos nes nelabai i kelia isvaziuot galiu, baisu uzkaist kur pakeleje. Dekui

o tu kamscio neatsukinek ir pabandyk pasivazineti ir kai variklis gerai isils paziurek ar slangos labai kietos..............?

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 02 2006, 19:46 
Aidas1 rašė:
Xpoint rašė:

o tu kamscio neatsukinek ir pabandyk pasivazineti ir kai variklis gerai isils paziurek ar slangos labai kietos..............?

tai kaip suprantu jei slangos bus kietos tai reiskiasi kad jos pilnos antifrizo, tai manau reikstu kad kaip ir gerai, bet va kaip su tuo ausinimo lygio kilimu, nes jis pakyla vos ne iki pat virsaus, gal man paprasciausiai kazkiek(nedaug) "nusemti" jo? :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 02 2006, 22:09 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Kiek per daug pats nubėgs, juk yra šlangutė tam reikalui. Sistemoje turi būti slėgis, kad viskas aušintusi, o lygis kyla varikliui dirbant, taip ir turi būti.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 4 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: