WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 10 2025, 01:04

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Bir 10 2005, 09:50 
tai va problemele nutiko vakar griztant is vliniaus, zodziu pradzioj man prakiuro ausinimo skyscio zarna kuri eina nuo variklio i duju reduktoriu, plonesne, siaip ne taip pasikeiciau, vaziuoju toliau, kadangi sutrumpinau slanga tai ir ta vel prakiuro, teko pasikeist ir pirkt nauja, bet vat uzdejus nauja slanga ir pavaziavus man variklio temperatura smarkiai uzkilo, kai pamaciau, bandant nuorinti sistema ejo tik oras, o antifrizo kad ir kiek pilciau jis kazkur isgaruodavo,atleidus nuorinimo varztelius tik oras ejo smarkiai , daugiau nieko, siaip ne teaip pripyliau velns zino kiek ltr vandens i sistema kol pagaliau pasirode per nuorinimo varztelius skystis...taigi pradejuis vaziuot jau viskas lyg ir normaliai, autostrada vaziuojant temperatura rodes normos ribose, bet vos tik ivaziavau i kauna, kamsciuose pastovejau vel variklis nezmoniskai kaist pradejo, sustojau pasiziuret, ausinimo slangos karstos, taciau radiatorius saltas,
zodziu nieko nebesuprantu, taipogi prireike dapilt beveik 2 ltr tepalo, cia jau visai man nesuprantama, nors visai neseniai keiciau, ir prie namu jokiu tepalu varvejimo baluciu nerasta buvo, vakar pastaciau tai iskart tepaliukas pavarvejo po mano keliones
tai galvoju ar tik nebus variklis perkaites ir jam jau kaput

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 10 2005, 10:28 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

pagal mano kuklu supratima jei variklis uzsiveda, traukia ir nekala, tai jis neuzkales. Gal nuo uzkaitimo kokie salnikai parejo, nuo tepalo trukumo ziedai pasitryne.
Nors ka as zinau :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 10 2005, 11:23 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Jei saltas radiatorius tai reiskias yra oro sistemoje, bandyk dar orint, arba pro kazkur vis dar oro patenka. Motoras tikrai neuzkales, nes jau butum cia nerasinejes o traukes duma pakely :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 10 2005, 11:25 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Tarpinė po galva, pati galva keberiokšt.
Nors ką aš žinau :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 14 2005, 07:01 
tai avt kokia beliko situacija siai dienai:
zodziu susitvarkiau radiatoriu viska pasijungiau, pasikeiciau termostata, sistema pilnai nuorinta, lyg tai visks tvarkoje, niekur antifryzas nelasa, po nakties sausa, taip pat sausa pavazinejus, bet vakar pavazinejus po miesta eme ir nei is sio nei is to ir uzsidege lampecka, kad truksta ausinimo skyscio, teko dapilt 1-2 ltr...tai vat klausimas man toks pasistojo ar tik ne per tarpine varo antifryzas i tepaliuka
vat ir dar kas keista kad vaziuojant staigiai pastabdzius, ar posuki koki imantru isemus prietaisu skydeli uzsidega STOP ir tepalo bei ausinimo sistemos lampeckos...anksciau kiek pamenu (senai) tai taip jau budavo kai tepaliuko trukumas jausdavosi (0.5-1ltr), bet dabar matuokle bent 10 kart ziurejau, visks normalej

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 26 2005, 02:36 
Tai matyt kad tepaliukai su antifreezu maishosi.
Beje, STOP pas mane degdavo, kai LHM'as ant ribos budavo (0.5l trukumas): kyli i kalniuka, ar staigesni posuki darai - jau ir zhiebias tas nemalonus uzhrashas... ;)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 30 2005, 17:24 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

o tu tepala patikrink palaukus kkias 3-4 val
siam variklii tik tada tiesa matosi

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 30 2005, 18:38 
Jei kasdien tikrini tepala ir rodo ta pacia norma, tai negali but kad antifriza i tepala varo. Pakiltu tepalo lygis.

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: