WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 10 2025, 01:43

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Gru 01 2005, 08:13 
Sakykit, del kokiu priezasciu pas XM V6 galetu buti zemesnes nei reikia laisvos apsukos. Pas mane jos yra kazkur apie 750, ar net siek tiek maziau. Senajam mano V6 jos tikrai buvo didesnes. Aisku, vazinejimui tos apsukos man netrukdo, bet siaip idomu.
P.S Duju nera ir niekada nebuvo.

Į viršų

StandartinėParašytas: Gru 01 2005, 08:47 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

sigius rašė:
Sakykit, del kokiu priezasciu pas XM V6 galetu buti zemesnes nei reikia laisvos apsukos. Pas mane jos yra kazkur apie 750, ar net siek tiek maziau. Senajam mano V6 jos tikrai buvo didesnes. Aisku, vazinejimui tos apsukos man netrukdo, bet siaip idomu.
P.S Duju nera ir niekada nebuvo.

NOrmalios cia tos apsukos, variklis nesipurto gi, tepalo slegiolempute nedega, tyliai dirba variklis, tai nesuk galvos.

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 01 2005, 08:57 
xamas rašė:
NOrmalios cia tos apsukos, variklis nesipurto gi, tepalo slegiolempute nedega, tyliai dirba variklis, tai nesuk galvos.

Variklis tai siek tiek purtosi, t.y jauciasi, kad truputi per mazos apsukos. O siaip tai daugiau jokiu problemu nepastebejau. Bet juk turi buti priezastis, kodel vienodiems varikliams skiriasi apsukos.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 01 2005, 09:04 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

O apsukos sokineja? O kaip saltam varikliui? nes seip tai nieko ten su atviorke nepareguliuosi, nebent prijungus komputeri pakoreguot potenciko signala sklendei, o gal kokia zvake bludija...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 01 2005, 09:20 
xamas rašė:
O apsukos sokineja? O kaip saltam varikliui? nes seip tai nieko ten su atviorke nepareguliuosi, nebent prijungus komputeri pakoreguot potenciko signala sklendei, o gal kokia zvake bludija...

Ne, apsukos nesokineja. Saltam varikliui jos, kaip ir priklauso, virs 1000 buna. Turbut be reikalo as cia pergyvenu :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 11 2006, 10:45 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

labas, Kaip naujasis XM? matau, kad jau pradedi ieskoti smegenu, ten kur nereikia:) tokios kubaturos varikliui, t.y. 3.0 sios apsukos yra normalios, taip ir gamintojas nurodo( cia prasilusiam varikliui).jei 750 butu uzvedus po nakties, ypac ziema, tai variklis visai nedirbtu, uzgestu.uzvedus salta varikli apsuku reguliatorius visada ju dadeda, ir buna apie 1200/1300.varikliui syant apsukos krenta, ir pilnai prasilus turi nukristi iki +-750.zinoma, varikliukas ant laisvu neturi purtytis, ir apsukos turi buti const., kaip kad kolega anksciau minejo.
o siaip kaip masina, kokios dar bedos.ar automatas, kiek mieste benzo srebia:)?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 11 2006, 11:02 
POWER rašė:
labas, Kaip naujasis XM? matau, kad jau pradedi ieskoti smegenu, ten kur nereikia:) tokios kubaturos varikliui, t.y. 3.0 sios apsukos yra normalios, taip ir gamintojas nurodo( cia prasilusiam varikliui).jei 750 butu uzvedus po nakties, ypac ziema, tai variklis visai nedirbtu, uzgestu.uzvedus salta varikli apsuku reguliatorius visada ju dadeda, ir buna apie 1200/1300.varikliui syant apsukos krenta, ir pilnai prasilus turi nukristi iki +-750.zinoma, varikliukas ant laisvu neturi purtytis, ir apsukos turi buti const., kaip kad kolega anksciau minejo.
o siaip kaip masina, kokios dar bedos.ar automatas, kiek mieste benzo srebia:)?

Jau nebieskau :) Gerai ir tokios apsukos, svarbu, kad normaliai vaziuoja. Tik tiek, kad pirmajam mano V6 jos buvo truputi aukstesnes. Viskas cia OK.
Rimtu bedu dabar nera. Padariau pradines 1500 litu investicijas + duju iranga ir vazineju be vargo. Deze mechanine, o kiek benzo valgo nebeatsimenu, nes nedaug po miesta vazinejau, kai dar duju nebuvo, o dabar duju sanaudos tikrai ner dideles.

POWER rašė:
tiesa,Sigiau, kiek paskaites, speju, kad savp XM pirkai klaipedoje,moteris padavusi buvo skelbima autopliuse, toks tamsus?ar as klystu?:)

Tu visiskai teisus.

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume